De vijfde dag van de lockdown is begonnen!

De vijfde dag van de lockdown is begonnen!

De vijfde dag van de lockdown is weer begonnen! Even terug nog naar gisteren avond voordat we met een nieuwe dag beginnen. Gisterenavond hadden de bewoners wederom een gezellige avond. Een soort Ranking de Utopiaan. Er werden verschillende vragen gesteld zoals: Wie kan er het beste tegen 40 dagen geen seks? Wie is de domste Utopiaan? Welke Utopiaan zou na een borrel met hetzelfde geslacht thuis kunnen komen? Welke Utopiaan is er over 5 jaar het meest succesvol? Wie heeft er als eerste door dat de wereld vergaat? Deze vragen gaven de bewoners veel lol en de groep lijkt steeds dichter naar elkaar toe te groeien.

Wat later vinden er nog verschillende gesprekken plaats. Zo sprak Mark over de lockdown. Hij geniet er echt van, zeker om het feit dat alle bewoners samen kunnen eten. Geen laptops wat een hoop rust geeft. Misschien is het wel leuk om een wekelijkse dag te plannen en de computer ook in de kluis te leggen? We hebben een gym, een cordwood, een nagelstudio, ga zo maar door. Dat hebben we geïnvesteerd maar de kosten zijn er nog lang niet uit. We hebben gezaaid en nu moeten we gaan oogsten. Er zitten voorlopig toch geen investeringen meer in. Het is belangrijk dat er eerst geld verdient gaat worden en uitzoeken wat de groep wil bereiken. Welke kant willen ze op? De eerste stap is terug naar het oude zakgeldsysteem. Maar Mark heeft nog meer plannen, hij wil het land optimaal benutten ook na de lockdown.

Momenteel is iedereen wel ontwaakt, er wordt een vuurtje gestookt in de pizzaoven zodat er brood in gebakken kan worden. Maar ook omelet ontbreekt niet! Hoe is de nachtrust eigenlijk geweest? Een aantal bewoners hebben last van hun lichaam. Zo heeft Mark last van zijn rug en Stefanie nog wat van haar heup. Maar gelukkig gaat het bij haar al beter als gisteren. Verder is het een rustige ochtend maar wie weet wat de dag vandaag nog meer gaat brengen! We houden het in de gaten voor je.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. anneke at 19:44

    Wat een vragen over wie er zoveel dagen zonder sex kan en wie er de bekendste Utopiaan zal worden en de domste .
    Maar toch blijven we kijken af en toe

  2. Toet at 14:07

    Heerlijk eigen brood bakken Eieren rapen en dan rust.Ik denk dat ik me eigen gaat opgeven.T.v de deur uit en zeker die computer.Wat zijn we van de natuur afgedreven.Vaak ga ik naar de weilanden waar je alleen de vogels en de kikkers hoor.Dat maakt gelukkig.Geld wordt dan onbelangrijk zorgen vallen weg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *