Rob en Nicole over Stefanie

Rob en Nicole over Stefanie

De ochtend zit er alweer bijna op, het is nog steeds erg rustig in Utopia. Uiteindelijk zien we een gesprek tussen Rob en Nicole over nieuweling Stefanie. De nieuwe wordt volop besproken want het valt steeds meer mensen op dat ze niet lekker in haar vel zit. Past ze wel in Utopia?

De twee twijfelen aan Stefanie, past ze hier wel? Ze gaf bij binnenkomst al aan nog nooit van huis weg te zijn geweest. Plus het feit dat ze een vriend achter laat maakt het ook niet makkelijker. Ik had het nooit gedaan als ik een vriendinnetje buiten had gehad. Opvangen kan ik wel maar op een gegeven moment zit er wel een grens aan. Nicole kan dat ook wel begrijpen, als je niet sterk in je shoenen staat en jezelf niet bewijst dan wordt je onder gesneeuwd door de rest van de groep.  Ze moet het zelf doen aldus Nicole, maar misschien helpt het om een ultimatum te stellen. ik denk ook dat ze niet veel gewend is. Maar ik kan het wel voorstellen dat ze het zwaar heeft. Het is ook gewoon lastig concludeert Rob en staat daarna op om weer verder te gaan met wat hij aan het doen was. Zal Stefanie zich vandaag kunnen herpakken en de heimwee overwinnen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. Mjo at 11:28

  Ik vraag mij af hoe Stefanie door de selectiecommissie is gekomen. Ik ga er dus van uit dat zo’n commissie er is.
  Zeker ook omdat er toch veel geregisseerd wordt vanuit de regie c.q.. de ZK. Of is deze heimwee en wat Stefanie nog meer dwars zit, ook een voorop gezet plannetje.

  Want je kunt je als kandidaat natuurlijk wel aanmelden, maar of je het aankan of überhaupt er geschikt voor bent is een 2de.

  Overigens iemand met (echte) heimwee moet je uiterst serieus nemen en niet mee spotten. Want daar kun je behoorlijk ziek van worden. Dus niet te snel oordelen en/of veroordelen.

 2. theo 076 at 11:04

  Ik snap dat niet hoor.
  Een jankert die niet zonder der mammie-vriend kan,wat zoekt ze dan daar die blauwe smurf,daar kan je beter aan denken voor je jezelf opgeeft voor dit programma.
  Weg ermee,volgende patient 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *