Utopia nieuwtjes 22 mei

Utopia nieuwtjes 22 mei

Het Utopia nieuws van 22 mei vindt je hier terug, alle gebeurtenissen op een rijtje zodat je volledig op de hoogte blijft van wat er in Utopia gebeurd.

 • Er heerst bij bepaalde bewoners enige onvrede over het kak huis. Zo gaan een aantal bewoners liever ergens anders hun behoeften doen. Gina liet rond 3:00 uur haar plasje lopen achter de gym. Maar ook LauraB zou het liefst haar behoeften in een dixie doen.
 • Stefanie en Naomi hebben de koeien vanmorgen verzorgd. Maar er waren wel wat problemen, de melkmachine was niet schoongemaakt. Naomi ergerde zich erover.
 • Bas is druk bezig met het uitwerken van de strandtent die hij wil opzetten. Of beter gezegd een soort lounge strandtent. Ivan hoort zijn plannen aan en vindt het een goed idee. Bas gaat nog wel “even navragen” of er bepaald struikgewas weggehaald mag worden. Ook Joey helpt een handje en maakt een tekening en geeft wat tips over de bouw.
 • Ivan duikt de buitendouche in, daarvoor heeft hij een puistje uit laten knijpen door Nicole.
 • Het brood in de oven is klaar! Eigen gebakken brood uit de enige echte pizzaoven van Joey. Maar het gaat zo hard dat het een beetje knapperig brood geworden is. Oefening baart kunst want er zal nog meer brood gebakken worden.
 • Gaby had een aparte droom, ze was niet in zichzelf maar buiten zichzelf.
 • Naomi en Gaby gaan vandaag weer aan de knutsel. Ze willen een hele grote schommelstoel maken. Een plan bevestigd aan kettingen die vervolgens aan de boom wordt vastgemaakt zodat er geschommeld kan worden.

We vullen dit bericht nog meerdere malen per dag aan, kom je later even terug? Niets meer missen van wat er in Utopia gebeurd? Volg ons dan via Facebook en Twitter.

Bas denkt na over strandtent

Ivan laat puist uit knijpen

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. Therese at 22:12

  Thom er niets mis mee dat je het ,het kak huis noemt want zo hebben ze hem toen die gebouwd is ook gedoopt met de naam KAK HUIS. Thom je hebt niets verkeerd getypt.
  En je nieuwtjes elke dag lees ik met heel veel PLEZIER ga zo door hoop ik.Gr.

 2. Mjo at 11:39

  Thom, !!! kak huis!!! Kan dit nu echt niet anders omschreven worden. Ik lees regelmatig de stukjes met grote interesse en heb bewondering voor je als schrijver beste Thom. Ook mag ik graag de reacties lezen en reageer zelf ook regelmatig en met plezier. Maar deze woordkeuze valt mij toch erg tegen om niet te zeggen het stoort mij.

  Sorry Thom, maar ik hoop dat ik dit even mocht zeggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *