Bas vertrouwt niet iedereen

Bas vertrouwt niet iedereen

De middag gaat langzaamaan voorbij tijdens de vijfde dag van de lockdown, maar wat gebeurd er allemaal? Hoogste tijd om je daar eens van op de hoogte te stellen!

Bas vertrouwt niet iedereen

Eerder vanmiddag hebben Gabriëlle en Bas een gesprek gehad op de schommelstoel. De twee spraken over liefde en vriendschap. En het vertrouwen dat in de loop der jaren bij hen allebei is beschaamd. Gabriëlle vertrouwd Bas toe dat het best wel lang heeft geduurd voordat ze haar verleden durfde te delen met bijvoorbeeld Nicole en LauraB. Eigenlijk is ze nu nog steeds wel op haar hoede wat ze aan wie vertelt. Bas geeft aan dat hij niet iedereen vertrouwt, nu ik mensen hier leer kennen begin ik ze te wantrouwen voegt hij eraan toe.  Dat zeg je mooi antwoordt Gabriëlle. Bas zegt dat het wel moeilijk is om zijn vertrouwen te breken, maar als het eenmaal gebroken is, dan is het moeilijk weer te repareren. Dan is het gewoon klaar. Gabriëlle is nieuwsgierig en vraagt Bas in wie heeft hij het vertrouwen heeft verloren. Bas antwoordt dat het Rob is. Rob had tijdens Ranking de  Utopiaan de vraag wie zou je je laatste euro gunnen?  Hij zette mij op de laatste plaats en had niet de ballen om gewoon eerlijk in mijn gezicht te zeggen dat hij mij niets gunt. Hij had er allemaal smoesjes bij. Dat ik niet goed met geld om zou kunnen gaan.

Een vlot in de boom bouwen

Zoals we in de Utopia nieuwtjes van vandaag al schreven zijn Gaby en Naomi bezig om een soort vlot te maken wat in een boom gehangen wordt. Ivan en Joey besluiten een handje te helpen en willen het vlot hoog in de boom hangen. Maar dat vind Naomi niks, heel het idee van hun gaat weg! Joey klimt vervolgens toch hoog de boom in om even te kijken wat er mogelijk is. En op aanmoedigen van Joey klimt zijn vriendin ook de ladder op. Ze vindt het helemaal niks en laat dat weten ook. Enfin, er wordt uiteindelijk toch besloten het vlot niet zo hoog te hangen zodat het plan van Gaby en Naomi toch grotendeels door kan gaan. Momenteel is er even een pauze met de bouw van het vlot. Ivan heeft tegen Naomi gezegd even rust te nemen, ze heeft door haar spierziekte last van haar arm en moet daar ook aan denken. Na veel wikken en wegen besluit ze toch maar even rustiger aan te doen.

Een kip slachten?

Ivan samen met Gio morgen een kip slachten tot ongenoegen van LauraB. LauraB benadrukt dat het niet gebeurd als zij er is. En Ivan vindt het maar grootste onzin, ze eet immers wel kip via de supermarkt? Volgens LauraB is er een band opgebouwd… Ook Gabriëlle laat weten er niet achter te staan, mag het eigenlijk wel? Volgens Ivan wel, het zijn immers eigen kippen. Toch weigert Gabriëlle er niet van te eten als het daadwerkelijk gebeurd.

Lekker sporten

Bas, Bjorn en Mark hebben lekker gesport ondanks de lockdown. Uiteindelijk was het toch Mark en Bjorn want Bas gaf al snel op. De heren hebben een flinke ronde over de bestaande obstacle run gedaan.

En wat gebeurd er nog meer?

Momenteel worden er voorbereidingen gedaan om te koken. En dat betekend fikkie stoken! Bas en Bjorn storten zich op het “fornuis”. Gina richt zich op de afwas die nogal vies blijkt te zijn vol met etensresten. Ivan en Nicole bouwen samen aan het dak van het cordwood huis. Overige Utopia nieuwtjes kun je hier vinden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. anneke g at 23:14

  Bas vertrouwt niemand nou jongen ik vertouw jou niet met je gemene dingen die jij in de korte tijd daar bent en al uit gehaald hebt, je denk meteen al de beste te zijn daar , man je bent er pas en nog lang niet de beste moet je nog heel wat voor doen zonder je erin te slijmen.
  Verzin iets origineels en niet van iemand die iets over neemt meteen uit handen te halen zoals de camping die nam Stefanie al over van Laura B laat haar dat doen om zelf vetouwen te krijgen,
  Als je eigen zo goed vind zoek dan wat zelf wat en je eigen waar kan maken.

 2. Manon at 21:57

  Wat een hypocriete bende! Eten is er genoeg en enkel en alleen voor de show wordt er een kip geslacht! Dit gaat nergens meer over.. Mochten Ivan en Giorgio dit werkelijk gaan doen is het de laatste keer dat ik gekeken heb! Dit wordt steeds triester..

 3. Lisa at 20:35

  Schandalig om een kip te willen slachten.Aa 1 kip hebben ze niet genoeg.Voor 15 personen worden het dan zeker 5.Stop met al die nonsens.Gooi de deur van de loods open en bestel een behoorlijke maaltijd.Probeer regelmatig eens een vegetarische maaltijd.

 4. Lili at 18:18

  Nee, dit kan niet waar zijn! Wat een eng ventje die Ivan. En die Gio is ook een viezerik. Die enge Ivan wilde ook al de koeien slachten en dan het liefst ritueel. Afschuwelijk gewoonweg, ik kotst van die engerd, al vanaf dag 1! En dan moet ie de koeien verzorgen, terwijl hij niet van dieren houdt en er het liefst de hooivork in zou willen zetten. Dat kun je zo zien. En die Gio geeft ook niks om dieren. Zie je hem weleens bezig, knuffelen, met de koeien of kippen, welnee. Alleen Ruud, die was er altijd mee bezig, zo lief was dat om te zien. Koeien en kippen zie je nauwelijks of nooit in beeld. Niemand die daar van dieren houdt, maar die Ivan die spant de kroon, wat een engerd! Wat was het vorig jaar toch leuk, nu is het maar een rotzooitje. Niks meer aan en gooi die Ivan de verschrikkelijk er toch een keer uit. Als dit gebeurd dan ben ik echt klaar met Utopia!!! Ah wat vreselijk zou dat zijn, arm lief kippetje!

 5. Toet at 16:39

  Een kip slachten .gore barbaar die Ivan.Dan zie ik Ruud voor me die liefdevol dat kuiken verzorgde.Wat zijn het toch een smeerlappen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *