Nicole maakt een Utopia logo

Nicole maakt een Utopia logo

En inmiddels is het avond! De dag verloopt nog altijd rustig maar er is weer wat Utopia nieuws te vermelden.

Inmiddels hebben de bewoners lekker gegeten en de sfeer is momenteel gemoedelijk te noemen. Tijdens het eten werden er verschillende dingen besproken. Zo vraagt Rob wanneer de lockdown precies afgelopen is en Naomi grapt dat het nog een week doorgaat. Colinda is er niet van gecharmeerd en antwoord dan ook dat goed goed is. Zonder grappen duurt de lockdown tot zondag 20:00 uur. Maar er is nog een nieuwtje, Bas neemt de Utopia camping over. Hij liet eerder al weten dat hij het liever alleen zou willen doen. Waarom zou je denken? Hij wil dingen zonder overleg kunnen regelen dus niet met Stefanie erbij. Stefanie zal zich voor zover bekend gaan richten op bandana’s, lunches en het tatoeëren. Natuurlijk is het nog even afwachten of dat daadwerkelijk gebeurd want Joey ziet dat niet zo zitten. Na het eten zijn er een aantal bewoners creatief bezig. Zo maakt Nicole een mooi Utopia logo met cement en sluiten Bjorn, Gabriëlle en Stefanie al snel aan. Bjorn laat weten iets te maken voor zijn familie die langs komt en Gina is ook zoiets van plan. Zij zal haar kunstwerk ook nog mooi gaan schilderen. Gio is druk bezig met het maken van een fiets van onderdelen die van de schroothoop af komen. Maar ook Gaby en Naomi zijn bezig met een nieuw vervoermiddel, wat het precies gaat worden is nog even de vraag. Ivan en Joey hebben iets spectaculairs verzonnen ze maken een pijl en boog. Kortom creativiteit alom in Utopia. We hopen je binnenkort weer te voorzien van wat nieuws. Kom je later even terug?!

Samen knutselen in Utopia

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. anneke at 22:51

  Zeg maar jou weet niet hoe oud je bent ik wordt volgende week 57.
  Hij zal niet mijn utopiaan van de week of jaar worden eng geval is het.

 2. Lisa at 19:59

  Je hebt gedeeltelijk gelijk.Hij kan niet zomaar de camping over gaan nemen.Hij moet het gewoon samen doen met Stefanie.Bas moet gaan leren om samen te werken.

  • anneke at 22:59

   Hij heeft toch z’n grote mond laat hem zelf wat verzinnen heb het idee als hij er mee gaat bemoeien dat Stefanie nooit der eigen iets kan doen dat hij goed dwars gaat zitten ,en haar op die mannier weg pest.
   Ze is al niet erg zeker van der eigen en dan helemaal niet wat ik erg jammer vindt

 3. anneke at 19:18

  Waarom moet Bas het over nemen van Stefanie had ze een keer wat gaat hij het over nemen omdat hij wil beslissen wat er gaat gebeuren en niet wil over leggen met haar ,is hij daar de baas over. Ik vind dit kinder achtig kan hij niet iets anders doen.
  Sinds hij daar is heeft hij over iedereen en oordeel heeft hij al naar zijn eigen gekeken, de sigaretten gevonden en ergens anders gelegt volgens mij want opeens lagen ze in de stal.
  Hij denkt echt dat hij alles kan doen en zeggen niemand is goed alleen, hij doet hij wel wat maar dit is alleen om te slijmen.
  Heeft een ander slaapplek om de rust ja geloof jij dat wat heeft hij nog meer verkoopt daar.
  Toen hij binnen kwam wist ik al dat ik hem niet zal mogen en ook nooit zal mogen wat een l*l hij is nog erger dan Wilco.
  Heb het idee dat ik hier heel wat commentaar op krijg maar zo denk ik er over

  • Therese at 22:28

   Nee Anneke , je zal van mij ABSOLUUT GEEN COMMENTAAR krijgen want ik zie het net als jou {U} .
   Ik vind hem een zeer arrogant kwalletje met zijn zonnebril constant in de haren bij die 2de dwerg komt helemaal niets van de grond behalve andere de grond intrappen.
   Van mij Anneke DIKKE PLUIM voor je reactie helemaal perfect !!!!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *