Gio heeft irritaties om machtspositie

Gio heeft irritaties om machtspositie

Gio en Naomi hebben nadat ze gefietst hebben op hun eigen gefabriceerde fietsen van materialen die van de schroothoop af kwamen een gesprek gehad. Gio blijkt namelijk wat irritaties te hebben om de machtspositie binnen Utopia.

Gio vertelt tegenover Naomi dat hij met een dilemma zit. Naomi antwoordt dat ze hem graag wil hebben. Nee dat is mijn dilemma gaat Gio verder en Naomi vraagt zich af of dat dilemma met haar te maken heeft. Nee antwoordt  Gio maar Naomi laat het daar niet bij en vraagt met wie dan wel? Gio wil er eigenlijk niet over praten maar uiteindelijk lukt het haar om Gio aan het praten te krijgen. Gio vertelt dat hij zich de laatste tijd veel irriteert. Gewoon aan een aantal individuen. Naomi is benieuwd aan wie hij zich dan irriteert. Ivan is gewoon de laatste tijd bezig met winnen. Natuurlijk zet hij zichzelf goed neer en werkt hij hard, maar gewoon van die sneaky dingetjes… Naomi kan zich er eigenlijk ook wel in vinden en geeft toe dat ze niet veel aan de huidige groep heeft. Buiten Gaby kan ze niet echt goed vrienden maken.  Er zijn een paar haantjes en iedereen volgt hen, dat is dan de groep.  Je hebt gewoon bepaalde dingen die mensen fijn vinden. Ivan wil heel duidelijk zichzelf profileren als een soort van leider aldus Gio.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 34    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. Sonja Hiemstra at 20:51

  Wat een ongelooflijk dom stelletje bij elkaar nu, geen frisse ideeën komen er bij hen op….
  Kippetje slachten, urine drinken. Zelfs kunnen ze het niet laten om etenswaren uit de Luifel te halen, alsof ze verhongeren de verwende nesten. Ik hoop, dat er snel een hele groep gaat verdwijnen en dat er nou eens mensen binnenkomen, die Utopia byzonder maken. Het eerste jaar was de groep heel leuk om te volgen, maar wat er nu in zit pffffffffffff, wat een sukkels.

 2. Hortence at 18:19

  Gio gewoon naar huis gaan jongen.Je hebt niets meer te zoeken daar binnen Utopia.Je denkt toch niet dat je voor de tweede keer winnen.Jij wilt de macht ,vandaar dat je Bjorn steeds lastig valt.Jij bent gewoon jaloers op Bjorn.Je zei laats dat je het vervelend vind de mark niet goed is verlopen.Had alles dan eerder aan Bjorn door gegeven hoe het moet.Gio heeft zelf zijn examens laten lopen alles om met de mark bezig te zijn,in Bjorn dwars te zitten. Gio moet ook ophouden Bjorn steeds neer te halen bij de bezoekers.Is niet goed voor de mark verkoop.

 3. ah at 12:41

  Ik mis een Isabel , rienk, nicolien, ruud/billy, Vanessa, en vooral Laura. Het is op het moment een slappe hap in Utopia.

 4. Marja at 11:30

  Prima dat Joey eruit gaat. Speelde directeur en deed helemaal niets. Af en toe een slechte tattoo zetten nu hij merkt dat Ivan het directeur ( dictatorschap ) gaat overnemen gaat hij wijselijk weg. Ook al omdat hij weet dat hij laag in de poll staat

 5. Mjo at 09:52

  Hèhè, eindelijk iemand (anneke g) die ook door heeft dat die Bas niet te vertrouwen is. Ik denk daar namelijk net zo over. Let maar op, die Bas gaat van kwaad tot erger. Nu valt het nog wel mee, maar binnen de kortste tijd, gaat het helemaal fout/mis binnen Utopia.

  En ja ook ik vind het erg jammer dat Joey, Utopia gaat verlaten. Maar begrijpen doe ik het wel, er valt nog maar weinig “eer” te behalen. Het is daar gewoon een zooitje. Het is geen eenheid, iedereen doet maar gewoon wat hij/zij zelf wilt.

  Ook die lockdown is een grote onzin. Slaat werkelijk nergens op.

 6. Anja at 09:03

  Gio, dat krijg je als je er veel te lang in zit, irritatie. Gio jij word ook irritant met je geschreeuw, je vreemde ideen en niet te vergeten je gelebber met naomi, wees wijs en ga uit utopia, en ja Naomi dat zij zich niet bij de groep voelt is haar eigen schuld, hoog hartige houding, bekakt praten ,geschreeuw , Je laat zeker de nieuwelingen links liggen. Dus niet alles op de groep schuiven!!!!!!!!!!

 7. anneke g at 22:44

  Ik denk eerder dat hij Bas in de gaten moet houden die is heel gemeen bezig om de macht te gaan krijgen.
  Ivan heeft samen met Wilco heel wat gebouwd en nu probeert Bas zijn eigen naar voren te schuiven om te slijmen ik vertrouw hem hele maal niet.
  Hoe hij al binnen kwam net als Wilco en dan tegen iemand zeggen jouw ken ik heel goed, en nu slapen in de koeien stal op zolder ik dacht we samen alles gingen doen maar toch neemt hij afstand van de andere, zijn die andere bewoners hem nu al te min voelt hij zijn eigen nu al de beste.
  En binnen de kortste keren al op 1 heel vreemd
  Ik persoonlijk vind het een eng vervelende gast het gaat nog erger worden.
  Jammer dat Joey eruit gaat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *