Kan Colinda helpen met de vermiste Henry Pfaff?

Kan Colinda helpen met de vermiste Henry Pfaff?

Henry Pfaff is al een aantal weken vermist en is voor het laatst gezien op 27 januari in Eindhoven. Je zult denken wat heeft dit met Utopia te maken? Colinda is door de familie geraadpleegd met de vraag of ze misschien kan helpen.

Terwijl Laura jarig is en de dag feestelijk zou moeten zijn is dat voor Colinda anders. Ze heeft namelijk een pittig mailtje ontvangen van een bezoekster van Utopia. Haar zoon Henry Pfaff is namelijk vermist en heeft sinds 27 januari geen teken van leven meer gegeven. Ze is benieuwd of Colinda misschien de helpenende hand kan bieden. Colinda wil uiteraard helpen en gaat proberen doormiddel van een reading of het lezen van kaarten te helpen bij haar speurtocht. Zou het Colinda lukken om de familie van Henry de juiste weg op te wijzen? Mocht jij nog informatie hebben dan kun je dat natuurlijk ook doorgeven via de politie. Dat doe je via deze link.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 241    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 41 reacties op dit artikel
 1. engeltje at 21:07

  Misschien peter van den hurk vragen.
  die vond ik wel heel sterk, met het 6e zintuig.
  dan kan je alles is langs elkaar leggen, aan informatie.
  Ik wens de familie en echte vrienden
  veel sterkte

  • karin at 19:36

   ik kan absoluut niet begrijpen dat mediums of dergelijke hun gaven die ze werkelijk van de Heilige Drie eenheid krijgen , Vader Zoon en Heilige Geest ( verkopen )
   als mn echt dat heeft zullen ze politie inlichten en niet hier alles lopen te verkondigen wat absoluut gewoon kwakzalvers zijn ( niet allemaal hoor )
   heb ook al geprobeerd de moeder van henry te pakken te krijgen , en heb duidelijk het gevoel dat de politie gewoon weg veels te weinig of wel helemaal niks doet , met de gegevens die ik heb doorgestuurd …
   hoop dat ik snel een afspraak met de moeder kan maken
   heel veel sterkte voor de familie en vrienden

   • joyce madarie zweers at 18:04

    ik heb alles doorgegeven , maar weet je wat het is , de politie doet niks voor hun , dat gaven hun al aan peter r de vries , zag het op boulervard , dus doe ik het zo , en ik ben niet de enige he , alleen ik gebruik mij eigen naam , wat je gelooft of niet , boeit me niet . ik doe wat ik moet doen voor mij zelf , en hun vragen het zelf hiero op de site , anders hadden hun er niet op moeten zetten , niet zo negatief doen .

 2. A at 04:24

  Hij werd als het waren naar buiten gelokt, door een bekende..even snel iets afhandelen het zou zo gefixed zijn. ( iets moest hij afgeven snel) Hij kende die persoon dus het ging snel ff, denk dat het over een kleine drugsdeal ging . Even iets afgeven.Ik zie een donker jongen, marokkaans uiterlijk, en een andere blanke jongeman, wat niet wil zeggen dat hij ook daadwerkelijk daar vandaan kwam, maar wel zo’n beetje een uiterlijk. Dit was een vooropgesteld plan. Die jongens werkte in samenwerking met een groter iets, een machtiger iets, en werden daarom gestuurd. Dat grotere iets ( bende) had geld tegoed van hem. Niksvermoedend is hij de auto even snel ingestapt bij die jongens, om zo meegenomen te worden met een smoesje, en een geweer in de auto, ( VW golf) Hij was in een t-shirt en vroeg nog eerst of hij zijn jas mocht pakken, hij had het koud, maar dat mocht niet. Ook bleek hij meer te weten over die criminelen waar die criminelen bang voor waren. Eentje van hen kwam niet uit Brabant , maar uit t Noorden, maar wist heel goed de weg in noord Belgie, vooral de bosgebieden waar weinig mensen komen. Henry had tattoeages, maar dat weten we al van internet….hij wilde nog een nieuwe, dat kan zijn dat hij daar al mee bezig was, of het moest nog gebeuren. Maar hij had daar nog een specifieke wens in, Hij is geboren in februari, was een vrije vogel, maar vertelde wel makkelijk sommige dingen. In zijn jeugd is hij idd zoals iemand anders hier al schreef iets met zijn schouder bovenarm gebroken, hij had af en toe wel wat omdat het een drukke wilde was. Veel vallen met bv zijn fiets. Hij had moeite met kritiek, ook was er pas iets met zijn knie gebeurt, niks ernstigs. Ik zie pa en ma gescheiden en daar heeft ie het moeilijk mee gehad. Ma was zijn held. Sommige noemde hem anders als Henry. Ik weet alleen niet hoe. Ik schrijf hier anoniem omdat ik niet in de publiciteit wil komen te staan…ik ben zelf een moeder en vind zoiets vreselijks. Zelf zou ik als ik jullie was ook de politie in belgie inschakelen. Ik voel zijn nek…weet niet waarom…misschien dat hij last had van zijn stijve nek ofzo, En als klein kind had hij gevoelige luchtwegen, soort kroep aanvallen. Ik ben mediamiek, maar werk er niet meer mee, heb zowiezo nooit gewerkt voor geld. maar iets in me zei…dat ik dit moest doorgeven. Het maakt niet uit wie ik ben….probeer jullie gevoelens te checken of dit waar is over hem prive…en als die dingen waar zijn kan er contact, wellwiswaar in de prive sfeer gezocht worden. Ik ben serieus, maar besef me wel degelijk de gevoeligheid hierover tov de moeder zus etc. Heeft de moeder een miskraam gehad? Wat ik het allerbelangrijkste vind, met dit soort dingen….volg jullie eigen hart. IN liefde en licht

  • joyce madarie zweers at 12:32

   ik snap wel dat je annoniem wil blijven , maar voor mij is het beetje raar om annoniem te zijn , omdat ik vanaf dat site bestaat , al reacties geeft en als grote utopia fan , daarom ben ik ook niet annoniem , snap het wel hoor dat je dat niet wilt .
   ik wil eerst de kenmerken weten of het klopt , en ga dan stap voor stap verder , voor ik wat zeg , voor mijzelf ben ik wel verder bezig , maar ik moet eerst bevestiging van hun hebben , ik voel zijn rechteronder been maar ik moet weten of het uit het verleden is , of dat het nu is aangedaan, linker knie voel ik ook , linker schouder /sleutelbeen.stres , brandend gevoel linker kant lichaam, ben benieuwd .dan kan ik verder dan heb ik de goede energie , ik wacht maar af . tussen door ga ik verder met hem bezig .

   • joyce madarie zweers at 12:52

    alles wat ik voel klopt , dat zal ook uitwijzen als hij gevonden wordt , maar het gaat mij ff erom of het een oud letsel is of recentelijk . gevoelsmatig weet ik het wel . maar toch . bevestiging bevestiging heb ik nodig .

    • connie at 13:11

     Als jij iets weet, of die mensen kan helpen, dan neem je toch contact met zijn familie op! Wat hebben de lezers eraan dat je hier van alles neer zet? Je zoekt de publiciteit op, terwijl je deze mensen ook persoonlijk kan benaderen via facebook. Alle info die hier nu staat, zegt helemaal niets over waar hij nu is.

     • joyce madarie zweers at 21:45

      connie , wat ik al eerder heb gezegt , ik heb altijd mij reacties gegeven hiero op utopiatvshow site , dit werdt gevraagt openbaar , en toevallig is dit mij werk en het wordt gevraagt , anders staat het hier niet geschreven en moeten hun het er ook niet hierop zetten , iedere hulp is welkom . waarom zou ik annoniem zijn als ik toch altijd onder mij eigen reageer op deze site , moet ik nou ineens annoniem , nee waarom , waarom zou ik beetje raar . nee dat doe ik niet , maar ik hoop dat nathalie de vriendin ff contact zoekt met , omdat ik iets moet uitsluiten . hoop dat zei het weet . of kan vragen aan zijn moeder . heb op der facebook al gekeken , maar er staan meer nathalie als vriend op facebook , hoor ik het wel

     • joyce madarie zweers at 22:54

      nee dat weet ik, dat het nog niet aangeeft , waar hij is , dat klopt , ik moet bevestingen hebben , ik wil ook iets vragen , daar moet ik ook bevesting van hebben , daarom wil ik hun ook ff spreken . dat is iets wat prive is , tenzij hun het zelf openbaar maakt , ik ieder geval niet , ik maakt het niet openbaar , dat is aan hun .

 3. joyce madarie zweers at 18:14

  hai , ik heb de politie van eindhoven dingen doorgegeven , ik doe mij best , een aantal mensen wil ik wel een gratis reading , om mij te promoten en vertrouwen te brengen , ook zal ik alles doen om die jongen te vinden . maar dat doe ik via de chat van mij facebook prive .
  maar niet vandaag , ik ben jarig , wel deze week
  maar aan de moeder nathalie wil ik zeggen doe er alles aan om hem te vinden , maar om je vertrouwen te winnen en te laten wat ik kan , wil ik eerst een reading geven , over een dierbare die bij voorbeeld ziek was , ik wil verder geen info , over de persoon , maar ik leg het wel uit , wel een andere persoon dan henry , ik wil eerst laten zien wat ik kan . en dan we verder . facebook naam is joyce madarie zweers

 4. Chantal at 00:30

  Ben eigenlijk wel benieuwd of joyce madarie zweers een beetje gelijk had, Voor de mensen die een persoon hebben verloren is het niet zo heel erg of ze het nu wel kunnen zolang de levende zich er goed bij voelen en zich er door beter voelen is er geen man over boord Ben er zelf heel sceptisch voor voor dit soort dingen mijn moeder is bijna door zo een laat ik het vriendelijk houden kwakzalver bijna dood geweest. dit moet ik er wel bij zeggen was een natuurgenezer/helderziende/ hoe je het ook maar wilde noemende ging in ieder geval het zelfde te werk. Er is nog geen enkel persoon geweest die me er van heeft weten te overtuigen dat HIJ/ZIJ het echt kan en ben zelfs naar derek oglivie geweest. Ben dus ERG benieuwd of ze het ECHT KAN!

  • joyce madarie zweers at 20:28

   chantal , is je moeder ziek op dat moment ?(omdat het een natuurgenezer is )was dat de reden , toen je daar naar toe ging , naar die persoon . oke van de week geef ik je een reading , maar daar zit een maar aan vast , mocht het bevallen die reading , dat je dat hier ook laat weten , dan scan ik haar lichaam , vertel ik wat je moet weten , maar hou er rekening mee , ik ben geen vervanging voor artsen en specialisten . ik doe dit omdat ik nu weet , dat jullie zo teleur gesteld zijn . moet je maar ff naar facebook bij mij op chat , wil van haar naam en leeftijd en desnoods een foto , waar ik de ogen goed kan zien . deal

 5. A at 23:16

  belgie, drugs deal, geld tegoed, hij werd anders genoemd, buitenlandse man…harde G, criminele bende
  Het bos, heel veel liefde en licht, en kracht aan de familie en vrienden gewenst

  • joyce madarie zweers at 19:58

   willen jullie wat voor mij doen , 1 ding wat belangrijk is , denk heel goed na , ook de vrienden .
   een dominant persoon in gedrag . eg dominant .

   • joyce madarie zweers at 00:14

    wat ik ook nog wil vragen , of jullie het kan plaatsen , wat er met zijn rechter onderbeen , vanuit de binnen kant van de enkel loopt het naar de buitenkant knie pijnelijk , (ik krijg er pijn in mij onderug van )
    hoop dat jullie het kunnen plaatsen , kan ook uit het verleden zijn . heb steekjes in mij linker knie .(het kan ook van nu zijn ) maar ik hoop dat jullie het kunt plaatsen . als een kenmerk .

 6. ikke at 21:03

  Henry heeft diverse tatoeages. Op zijn linkerhand heeft hij een roos. Op de binnenzijde van zijn rechterpols staat de tekst ‘Pfaffke’. Onder zijn rechteroog heeft hij drie puntjes.

 7. noes at 21:02

  Ik wil me nergens mee bemoeien maar die plaatsen die Joyce aangeeft . Heeft deze persoon tatoeages . Dus dat kan het branden zijn .

 8. Ruud at 20:37

  Colinda wil geld verdienen met haar spirituele en creatieve talent”: ga AUB naar huis toe hier hebben de ouders ook niks aan Colinda je bent gewoon NIKS .

 9. Joyce oplichtster at 16:37

  Joyce wat ben jij een enorme oplichters die jongen heeft echt niet zoveel lichamelijke klachten en dingen als jij zegt. je roept maar wat in de rondte, ga je gedragen en bemoei je er niet mee. Deze jongen is vermist dat is al erg genoeg. Jij kan niet helpen je weet niet eens of die in leven is of niet en waar die is. Wedden dat die lichamelijke dingen ook niet kloppen!!

  • joyce madarie zweers at 23:29

   wat zegt jij , je kent me niet eens , dus je moet je gedragen , te laf om je te laten zien , kwa naam , wie licht hier wie op , humm, te laf om je kenning te geven .
   wees dan een persoon en geef je naam , mij naam heb je . dus lafbek . vertel wees een met ballen en vertel me je naam . mensen die hun naam geven heb ik diep respect voor , mensen zoals jij , verdienen geen respect .

  • joyce madarie zweers at 23:35

   jij zegt , hij heeft niet zoveel klachten , en dat weet jij , heb je niet ooit een breuk gehad , bij wijze van spreken , wat ik bij jongen voel , kan een oude sleutelbeen zijn , en dat voel ik , jij weet dat niet of die jongen , oude breuken of verwondingen heeft gehad . wat ik voel , voel ik . als jij je echte naam en leeftijd zegt en jij wilt een reading , prima , doen we het hier en dan mag je oordelen , als jij iets mankeerd ziek of wat dan ook , vindt ik het , en dan mag je oordelen , goed , zeg het maar .
   wil je niet , dan hou jij vanaf nu die mond dicht , en noem mij geen oplichtster .

  • joyce madarie zweers at 23:43

   en trouwens , dit zijn kenmerken , wat ik de rest voel , zou ik hier nooit op zetten , er wordt hier wat gevraagt en daar geef ik antwoord op , als die kenmerken kloppen , ga ik verder , maar dat gaat via politie alleen politie , geen familie of wie dan ook . maar kenmerken weten fam of goeien vrienden wel en de familie , vraagt niet voor niks aan colinda , en wat ik doe gaat jou niks aan , als ik kan helpen doe ik dat , daarom deze kenmerken , klopt het , dan ga ik verder , maar via politie . alleen hun . dus grote vriend ff dimmen .

   • joyce madarie zweers at 00:11

    die reactie van joyce oplichter , ach een beetje negatieve kritiek moet ook kunnen .
    is ook wel goed voor me , zo leer ik er mee om te gaan , het zegt meer om de persoon als lafbek dan om mij , toch? , vindt het niet erg , en wij mediums zijn niet te beroert om wat te doen .
    ik zal de persoon graag onder handen nemen , kan de persoon denken , ook al is het waar, en zeggen het is niet waar , dan komt karma om de hoek kijken , daar geloof ik heilig in , die straft wel af . don t mas with dis, tussen hemel en aarde . dan heeft de persoon alleen zich eigen ermee . zie het maar ongeveer als glaasje draaien , slechte karma

    • Tammy at 01:13

     Please get al life. Er is een jongen vermist. Jij roept iets. Iemand is het niet met je eens en je gaat compleet in de verdediging. Stop daarmee! Sjasses!

 10. lena at 23:04

  Ik zie behoorlijke waanzin ik weet niet of ze daar wat mee kunnen. Ik voel dat hij vermist is. Had waarschijnlijk last van utopia heeft zich voorlopig uit de voeten gemaakt. Maar komt hopelijk weer terug na deze onzin.

  joyce je moest eens weten hoeveel mensen denken dat ze bepaalde dingen zien of voelen en andere hierdoor nog meer op een dwaalspoor brengen. En laten we niet vergeten ook armer maken. 99.9 procent kan helemaal niks, maar maakt het zichzelf en anderen wel wijs.

  • joyce madarie zweers at 23:20

   jullie moeten goed lezen , ik zeg de kenmerken van de persoon , bij leven , voor de rest hoor je mij niks zeggen . dat hou ik nog voor mij , en dan zal ik het eg niet hierop zetten , dat is prive , dan geef ik het door aan de politie . dat heet herkenningen . snap je . maar dat snappen jullie denk ik , hun vragen hulp , ook het intro goed lezen boven .

  • joyce madarie zweers at 23:25

   jij oordeelt over mediums , oke sceptisch dus , ik hou wel van een uitdaging . wat ik graag aanneem , kijken of je dan nog zo oordeelt .

   • joyce madarie zweers at 23:39

    kostenloos , maar er staat wat tegen over , als je gaat voor een reading . via chat , en je oordeel slaat om , wordt het hier later op de site , recht gezet , deal . zeg het maar .

    • Harlequin at 08:26

     @Joyce,

     Er is inderdaad meer tussen hemel en aarde dan veel mensen zullen geloven. Mijn dochter heeft hier in huis veel last gehad van overleden personen. We wonen in een oud huis, in een oude buurt, waar vroeger een ziekenhuis heeft gestaan, een kerk en een begraafplaats. Wij hebben hier toen iemand in huis gehad die haar heeft geholpen om alles een plaatsje te geven en haar geleerd hoe ze de “mensen” door kan sturen naar hem, zodat hij ze weg kan leiden. Deze man heeft hier nooit geld voor gevraagd, maar heeft haar puur geholpen omdat hij het niet kon aanzien hoe mijn dochter er onder te lijden had. Ze heeft zelfs haar opleiding en stage moeten stoppen omdat er in het bejaardentehuis teveel overleden mensen rond bleven zweven. Dit kon ze totaal niet aan.
     Waar heel veel mensen tegen aanlopen is het feit dat paragnosten “altijd” geld vragen om iemand te helpen. Het is een gave, en ik vind dat je deze gave niet tot geld kunt maken. Juist omdat het heel veel kwakzalverij oproept. Ondanks dat ik het bij mijn dochter heb meegemaakt ben ik nog steeds sceptisch. Dit komt juist door mensen als Colinda, die in Utopia de hoofdprijs vraagt, en waar maar weinig goeds uitkomt. Het is bij haar vooral raden en het lezen van de uitdrukking van het gezicht van mensen.
     Maar als jij denkt dat je de familie Pfaff kan helpen, neem dam contact met ze op. Even op google zoeken en je komt vast wel een mailadres of facebookpagina tegen. Ik ga altijd uit van het goede van de mens en ik hoop dus ook dat jij ze wil helpen zonder ze hoop te geven waardoor ze nog meer verdriet krijgen.
     Maar het feit blijft dat Colinda de beroepsgroep geen goed doet.

     • joyce madarie zweers at 11:17

      gedeeltelijk heb je gelijk harlequin , in politie zaken , heb ik nog nooit geld gevraagt , alles heb ik doorgegeven aan politie , maar ze willen wel , maar het wordt als indirect bewijs gezien . het moet met omwegen , eerlijk vindt ik het raar , maar het is de wet . dat heet feiten . dat doe ik altijd gratis .
      maar als mensen in mij praktijk en die willen praten met de overledene , ik doe lichamen scannen bij mens en dier . dat ga ik niet gratis doen , ik moet ook eten , als ik er bij moet werken , kan ik zo wie zo niemand meer helpen , heb ik geen kracht meer voor , maar ze krijgen waar voor hun geld , en voor dat ik begon met mij praktijk heb ik eerst mij gepromoot door bijna anderhalf jaar gratis consulten te geven , om mij te bewijzen , dat is goed bevallen , want je krijgt hierdoor mond op mond reclame . en dan loopt het als een trein , maar ik hou ervan van sceptische mensen , des te meer een uitdaging , maar ze hoefde niet de personen naar beneden te halen , door te zeggen hou op met die onzin en wat dat die lena zegt , slaat nergens op , hier op de site , vragen ze hulp uit alle hoeken , nou prima , doen we dat . gedeeltelijk heb je gelijk , en je heb ook kwakzalvers , zeker waar , die maken het ook kapot voor ons .

  • joyce madarie zweers at 22:42

   wie ben jij , ze vragen hulp die mensen . anders staat het hier niet geschreven , als colinda of ik of wie dan ook kan helpen . dan doen we dat . denken we niet over na om niet te helpen . dus praat niet over onzin . als je eens wist .

   • Helmie at 08:30

    Sorry hoor Joyce, maar hoe iemand die zoveel alcohol drinkt een goede reading geven en voelen. Haar hersenen zijn aangetast door de alcohol en als ze doorgaat met de hoeveelheid, grote kans op de Syndroom van Korsakoff.

    • joyce madarie zweers at 16:34

     helmie , daar heb je gelijk in , ik ben der ook niet blij mee , dat ze veel zuip op het moment , ze is veranderd op negatieve zin , en der gevoel gaat op de loop met der , ik ben daar ook boos over , aantal dingen gingen ook niet goed , dan denk ik , oh oh oh . waar ben je mee bezig . daarom hoop ik, dat eerst wilco gaat , want die 2 patrick en colinda gaan niet meer met elkaar , daarna patrick en dan colinda weg
     blijft wilco en patrick zou eruit gaan , colinda, ze wordt als een baksteen laten vallen door wilco , omdat wilco moet haar niet , dat denk ze , hij wilt haar om patrick een hak te zetten , daarom moet wilco eerst weg , dan komt er rust , omdat patrick en colinda elkaar negeren , gaat colinda weg , krijg je haantjes gedrag weer .

 11. joyce madarie zweers at 21:02

  ik voel veel bij deze persoon , maar als kenmerken , er is wat met de linker oog , bij mij wordt het wazig aangegeven , en linkerboven arm , brand van gevoel , onderarm branderig gevoel buitenkant onderarm , stres voel ik , en linkerschouder is wat mee , pijn . hoop dat hun het herkennen die kenmerken ,of hij daar last van had . als ik naar zijn foto kijkt , enigste weet waarschijnelijk de kenmerken van de persoon familie of vrienden . dat is wat ik voel bij der persoon en ik voel meer , maar dat zeg ik niet eerder als de kenmerken kloppen . ik mag geen fouten maken , ik heb een naam hoog te houden , bij energie kunnen ook mee lifters zitten , zoals energie door elkaar . eerst maar kijken of het klopt , gevoelige tanden ook . kijken of ik de goede energie heb gepakt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *