Utopia nieuwtjes 13 februari

Utopia nieuwtjes 13 februari

Alle Utopia nieuwtjes van 13 februari kun je hier terug lezen. We hebben namelijk alles voor je op een rijtje gezet zodat je niets hoeft te missen!

 • Gio en Joey hadden vanmorgen een heel intrigerend gesprek. De twee hadden het over het achterwerk van hun vriendin. Je kunt het maar ergens over hebben toch?!
 • Laura is vandaag flink verwend, gisteren heeft ze familie en Charlotte weer even gezien maar vanmorgen werd de jarige job nog meer verwend! Zo kreeg ze een ontbijt op bed van Mark, en heel veel post van familie en fans. Tussen de post zaten zelfs cadeautjes! Haar dag kan niet meer stuk als kersverse 26 jarige.
 • Vanmorgen is er iemand voor de elektriciteit geweest, de elektricien heeft er een paar groepen bij gemaakt. Worden de energie kosten nog hoger?
 • Joey was vanmorgen druk in de weer met dartpijlen. Hij gooide ze niet in een dartbord nee in de muur en raakte ook nog een kabel…
 • Mark en Wilco hebben het over een nieuw beloningssysteem. Wat ze straks ter sprake willen brengen (er komt wellicht weer centraal?) De heren willen vast laten leggen dat er na uitvoeren van taken punten verdient kunnen worden. Het aantal punten geeft aan hoe hoog een uitkering voor deze bewoner gaat worden. Het zakgeld zal dus niet meer gegeven worden. Goed plan?
 • Ivan en Gabriëlle hebben de groene kamer een nieuw likje verf gegeven. De kleur is veranderd naar donkergroen.
 • Er staat een verrassing te wachten, er wordt namelijk een podium gebouwd maar waarvoor? Kijk hier snel terug wat de verrassing inhield!
 • Joey en Gio hebben per ongeluk de verrassing van LauraB en Naomi ontdekt. De heren wilde namelijk een jacuzzi voor hun geliefden regelen. Echter hadden de dames precies hetzelfde idee.
 • Een feestje in Utopia! Een aantal gasten arriveren in Utopia om gezellig een frietje te eten.

Uiteraard zullen we dit bericht nog aanvullen. Kom je later even terug? Niets meer missen? Hou dan ons Facebook en Twitter account in de gaten!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 35    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. dorina at 07:12

  Wat een gezeik over taken in utopia. Je hebt mensen die goed zijn om buiten tewerken en mensen die binnen goed kunnen werken. Pppfffffffff

 2. David Brigham at 17:20

  Slecht plan – want (bijv.) de buiten- en binnenploegen zullen het nooit eens worden hoeveel punten een bepaalde taak waard is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *