Verjaardag verrassing voor Laura

Verjaardag verrassing voor Laura

Laura is heel de dag jarig en ze is al volop verwent. Maar om het feestje nog meer compleet te maken is er een verrassing geregeld. Een aantal rappers van BolleBof komen het terrein opgelopen en hartelijk ontvangen door Mark. Laura zit ondertussen geblinddoekt in het werkhok, LauraB staat haar bij. Laura heeft wel zin in een feestje en probeert uit te vogelen wat er gaat gebeuren. Helaas is dat geheim! De rappers gaan een soundcheck doen en Laura gaat buiten nog steeds geblinddoekt maar een sigaretje roken. Als ze even alleen gelaten wordt probeert ze nog te spieken om te achterhalen wat er komen gaat, helaas speelt alles in de loods af dus dat is mislukt! Eindelijk is het dan zover, Laura wordt geblinddoekt opgehaald en in het midden van de loods op een stoel gezet. Aldaar gaat de blinddoek af en wordt er Lang zal ze leven gezongen. Daarna verzorgt BolleBof een optreden en is het feestje definitief van start gegaan. Ook zal er vanavond nog muziek gedraaid worden. Let’s get the party started!

Zodra er meer filmpjes beschikbaar zijn zullen we deze in dit bericht toevoegen!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *