Valentijnsdag in Utopia

Valentijnsdag in Utopia

Ook vandaag is het in Utopia Valentijnsdag, dat kan maar een ding betekenen veel cadeautjes en kaarten! En ontbijt op bed natuurlijk! Joey en Gio hebben vanmorgen voor hun geliefden ontbijt op bed gemaakt compleet met omelet. Wat later als de bewoners wakker zijn deelt LauraB rozen uit aan de bewoners. Met de mededeling dat ze van Cupido zijn. En toen was het tijd voor Valentijnspost!  Alles zat in een grote bak en de bewoners gingen al snel op zoek naar hun portie post. Er zit van alles tussen, grote kaarten, kleine kaarten en kaarten met muziek. Gio heeft veel post ontvangen en krijgt een jaloerse blik van Naomi. Zou hij ook post van Isabella ontvangen hebben? De rest van de bewoners hebben ook allemaal kaarten ontvangen en nemen alles eens even goed door. Iedereen is erg blij met de kaarten, dat is wel aan de grote glimlachen op hun gezicht te zien.  Patrick en Gaby hebben het minste ontvangen maar dat mag de pret niet drukken! Fijne Valentijnsdag iedereen!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 26    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Toke at 09:37

  Gio past perfect bij Naomi, net zo “onslim” (niet alle mensen worden slim geboren), hij heeft, net als Naomi, weinig vocabulair in huis.(Ik kan me herinneren in de tijd dat hij samen met Isabella door de bewoners op de schommel was geplaatst, er eigenlijk geen zinnig woord uit kwam bij hem.) Hij zal zich bij Naomi wel veilig voelen.( Isabella maakte dat hij nog iets was, nu is hij diep en diep gezonken.) Ik hoop dat hij spoedig vertrekt en Naomi eruit wordt gestemd. Echt 2 irritante kinderen nog, die gewoon in de schoolbanken horen. Bah, en nog eens bah.

 2. adriana46 at 04:22

  Anneke, jouw mening deel ik voor de volle 100%. Ik was zo boos toen Naomi onze geliefde Isabella naar huis stuurde. Deels beïnvloed door voornamelijk Charlotte en Laura, maar ook door eigen belang. Ooit heb ik ergens gelezen/of gehoord in een video fragment, dat ze Gio wel een hele charmante jongen vond.

  En inderdaad, hij had al eerder een vriendinnen-wissel toegepast. Samantha voor Isabella en noodgedwongen weer Isabella voor Naomi.

  Ja bij Giorgio past wel de bijnaam Gigolo en zoals ik ook meekreeg wordt hij “Frits” genoemd. De naam van een bepaalde “stier”.

 3. anneke at 12:20

  Waar moet Naomi jaloers om zijn ze heeft haar toch weg gestuurd om met Giorgio te gaan het was toch zijn liefje en hij had ook en ander vriendin die hij had ingeruild en zo te horen was het niet aan met haar Giorgio moet eens gaan beslissen en haar niet voor de gek houden
  Dus Patrick heeft wel post gehad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *