Utopia, overzicht 13 februari en Laura’s verjaardag.

13-Feb 1
Laura’s verjaardag 13 februari – 26 lente’s jong

 

Laura viert vandaag haar tweede verjaardag in Utopia.

Afgelopen nacht stond Laura een leuke verrassing te wachten: ze hoorde namelijk een hoop geschreeuw vanuit het bos. Laura hoort dit en rent naar het hek. En inderdaad waar Laura op hoopte is waar! Haar geliefde Charlotte is voor haar naar Utopia gekomen. Niet alleen Charlotte maar ook familie. Iedereen roept lieve verjaardagswensen en dan gaan ze weer. Super dus voor Laura, een enorm fijn begin voor haar nieuwe levensjaar.

De Utopianen hebben voor haar als verrassing de rapper Bollebof laten komen

13 -2

Dit feest gaat uiteindelijk door tot in de hele late uurtjes en alle inwoners laten hun danskunsten zien.

13-Feb 3

De leuke foto’s van dit festijn voegen wij later toe.

Wat verder nog gebeurde deze 13e februari 2015

Colinda biedt helpende hand
Colinda ontvangt een mailtje van een moeder, hierin staat dat haar zoon de 26 jarige Jordy Paff sinds 27 januari vermist is. Hierop besluit Colinda het maximale (haar gaven) te doen vanuit Utopia.

Day after voor Chris
Chris heeft tijdens Carnaval behoorlijk wat gedronken en daarom  wat geconfronteerd met zijn mening over hen.  Dit werd alleen niet door iedereen in dank afgenomen. Vandaag vraagt Wilco zich af of hij zich nog wel alles herinnert. Laura besluit om tijdens het feest nog eens te met Chris te praten.

Gabriëlle flirt met manager
De voetjes gingen tijdens het feest met rapper Bollebof behoorlijk van de vloer. Ook Gabriëlle had er zin in en nodigt zelfs de manager van de rapper bij haar thuis uit.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. adriana46 at 04:11

  ?Zal ik eens even mijn gaven erop los laten: nou ik voorspel dat die Jordy Paff niet door de gaven van Colinda wordt gevonden.

  Mijn voorgevoel zegt dat die Jordy Paff niet meer leeft. Ik denk op de hier in het Zuiden bekende achternaam, dat het een afrekening is in het criminele circuit. Dat ze wel Jordy vinden maar helaas niet meer in levende lijve.

  Ik hoop dat mijn gave/mijn voorgevoel mij bedriegt, maar als ik gelijk krijg, wil ik als waarzegster ook wel mijn geld gaan verdienen binnen de poorten van Utopia….

  Who’s next 🙂

 2. anneke g at 14:11

  Ze moeten die Chris een drankverbod opleggen van bvb twee weken laat hem maar weten dat dit niet langer kan ook andere die te veel drinken straffen maar wat nog beter is een week lang geen sterke drank voor iedereen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *