Valentijn… en natuurlijk ook anonieme post…

postbode anonieme post

De postbode heeft een hele bak vol met Valentijnspost.
Dit is te zien in de foto bij deze berichtgeving.

Uiteraard horen bij Valentijnsdag vele leuke kaarten en brieven.

Bjorn ziet als eerste bij de poort de doos met de vele kaarten staan. Bjorn loopt naar binnen en de inwoners “duiken” enthousiast in de doos met de Valentijnspost.

Wie krijgt wat voor post? We zien Naomi ontzettend jaloers kijken naar de vele, vele brieven voor Giorgio (die heeft vele aanbidsters, ook via de live ontmoetingen op het terrein, waar laatst ook Naomi zich aan stoorde en voorheen stoorde Isabella zich ook al eens aan de escapades van Giorgio met een bezoekster).

Naamloos

 

 

Verder zien wij veel lachende gezichten. Natuurlijk is het altijd leuk fijne post te ontvangen van het thuisfront en mogelijk een geheime aanbidder/aanbidster?

Wat denken jullie, zou Giorgio post ontvangen hebben van Isabella. Giorgio’s (en ook onze) oude liefde in Utopia?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  • adriana46 at 05:24

   Corry, gebruik jij de interpunctie wel goed? Of is jouw reactie een r.adsel en moeten wij letters op de puntjes invullen? 🙂

   Ach het is inderdaad momenteel wel niet het voorbeeld van de samenleving die wij hoopten te zien toen men aan de uitzending: Utopia begon.
   De ideale wereld, beter dan de wereld buiten de poorten.
   Mijn mening: gelukkig is de samenleving buiten de poorten toch een samenleving waarin ik liever vertoef, dan de samenleving die ik nu binnen de poorten zie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *