Laura is jarig!

Laura is jarig!

Het carnaval feest in Utopia was een groot succes. Als iedereen weg is gaan de bewoners aan de slag om alle troep op te ruimen. Even voor 00:00 uur is het tijd voor de verjaardag van Laura. Maar gisteren werd verrast. Er kwam allemaal geschreeuw uit het bos!

LauraB komt binnen gestormd en sleurt jarige Laura mee. Wat is er vraagt ze terwijl ze hand in hand met LauraB naar het bos rent. Dan hoort Laura geschreeuw van achter de hekken en is dolblij jaaaa schreeuwt de jarige job blij. Al snel is ze bij het hek aangekomen en klimt eroverheen. Familie, vrienden én Charlotte staan er! Al snel klinkt er Lang zal ze leven. Al snel wordt ze gefeliciteerd en vraagt Laura aan Charlotte hoe het is en of ze de brieven heeft gehad. Er wordt een hoop geschreeuwd maar voor zover wij hebben gehoord heeft ze de brieven ontvangen. Ook de moeder en vader van Laura is aanwezig. Dan schreeuwt Laura hey mam, ik word echt een oude bok of niet, 26! Dan vraagt Laura aan Charlotte hoe het met haar gaat. Goed antwoordt Charlotte, ik was een beetje in de war maar gaat goed. Daarna wordt er nog een keer gezongen en Laura wil graag er graag heen maar helaas! Uiteindelijk vertrekt het gezelschap en Laura bedankt ze allemaal, ik hou van jullie! De verjaardag van Laura kan nu al niet meer stuk!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *