Wat er nog meer gebeurde tijdens carnaval

Wat er nog meer gebeurde tijdens carnaval

Wat gebeurde er nog meer tijdens het carnaval feest in Utopia? We hebben alles op een rijtje gezet ondersteunend met wat filmpjes. Zo ben je weer volledig op de hoogte! Ook kun je de beelden van heel de avond hier terug kijken.

  • Chris was op oorlogspad, hij hield Patrick een spiegel voor. En benoemd wat hij allemaal fout doet, hij zegt alles wat maar in hem op komt. Misschien had dat te maken met de hoeveelheid alcohol… Hoe Patrick tegen dingen aankijkt is ziek aldus Chris. Patrick antwoordt dat wat je in een ander ziet zit in jou. Benieuwd waar Chris nog meer commentaar over had? Bekijk het dan even terug per onderstaande video’s
  • Ook uit Chris zijn irritaties over LauraB, ze stelt niks voor in Utopia en vindt dat Joey en zij maar weg moeten. Zie onderstaande video.
  • Mark had tijdens het carnaval feest voldoende aandacht van vrouwelijk gezelschap. Hier maakte hij ook gretig gebruik van en gaf de dame in kwestie een “rondleiding” in de bosjes. Wat zal daar gebeurd zijn? Zie foto en video.
  • Ook Gio heeft voldoende geflirt gisteren avond. Naomi had daar zichtbaar moeite mee en wist het allemaal even niet meer. Volgens Laura is zij gewoon een speelbal en meer niet. Maar ze neemt het wel op voor Naomi. Ze spreekt Gio aan, zo raak je nog je chick kwijt! Gio verdedigt zich en is zich van geen kwaad bewust.
  • Alvast in de stemming komen om vanavond carnaval te vieren? Kijk dan hieronder de gehele avond terug!
Vrouwelijke aandacht Mark

Vrouwelijke aandacht voor Mark

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. David Brigham at 12:31

    Ja, echt jammer dat Chris af en toe zo ontzettend raar doet (meestal door dronkenschap of een slechte nachtrust). Hij had wel ietwat gelijk mbt LauraB en Patrick, maar om het zo enorm aggressief te verkondigen is niet normaal, zeker niet op een feestje. Patrick’s nieuwe zen-hobby werkte gelukkig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *