Utopia courant is online

Utopia courant is online

Gabriëlle en Ivan vonden het hoog tijd dat de website van de bv een nieuwe look kreeg. En dat is gelukt! Tevens is er een nieuwe website online gegaan. Ivan heeft er ook nog eens geld voor neegelegd namelijk 125 euro voor het thema. Inmiddels staat de website online. Utopia courant is een soort nieuws website vanuit Utopia. Waarschijnlijk zullen er nog wel wat zaken veranderd worden maar het begin is er! Neem een kijkje en oordeel zelf! Klik hier om naar Utopia courant te gaan.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *