Carnaval in Utopia

Carnaval in Utopia

Het is nog niet officieel carnaval maar dat mag de pret niet drukken. De loods is leuk aangekleed en de vloer bezaait met confetti. De bewoners zijn verkleed en er helemaal klaar voor, tijd voor een feestje!

De bezoekers komen omstreeks 19:00 het Utopia terrein op en worden ontvangen door Colinda en Naomi. Als iedereen gearriveerd is is het tijd om de avond te openen. Gio presenteert zoals we gewend zijn maar Colinda krijgt het woord. Ze heet René de eerste en zijn gevolg van harte welkom. Daarna neemt Gio het weer over en heet de ton prater Mark de groot van harte welkom. Maar ook een carnavalsband onderbreekt natuurlijk niet en speelt vervolgens een openingslied. Als de band klaar is met spelen roept Gio iedereen naar voren en begint Mark met zijn ton praat act. Daarna wordt de muziek gestart en al snel volgt er een polonaise en is het carnavalsfeest begonnen. Alaaf!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *