Gio raakt gewond

Gio raakt gewond

Een ongelukje zit in een klein hoekje, en vandaag is Gio de pechvogel. Als hij samen met Joey aan een geïmproviseerde kachel werkt gebeurt er een ongelukje. Joey sloeg namelijk per ongeluk met een steen op de duim van Gio. Waarschijnlijk om iets vast te maken of recht te maken dat weten we niet. Vervolgens hoorde we een harde gil van Gio. De steen is dus op zijn vinger/nagel terecht gekomen. Gio rent snel naar de kraan om er water overheen te laten stromen en te koelen. Mark vraagt ondertussen of hij een glaasje water wilt en Rob kijkt naar zijn vinger. Misschien is het verstandig om een foto te laten maken aldus zijn medebewoner. Niet veel later barst Gio in huilen uit, ik baal ervan dat ik weer iets heb. Daarna verdwijnt Gio naar de zenderkamer om daar even naar zijn vinger te laten kijken. Naomi en Gaby besluiten Gio op te wachten in de woonkamer die ze gisteren gebouwd hebben. Als hij met mij gewoon was gaan zwemmen was dit niet gebeurd… Uiteindelijk komt Gio weer terug en alles zit er nog aan! Wel heeft hij een icepack om nog te koelen en zijn duim ziet wat blauw. Wat een lompert  die Joey moppert Naomi. Daarna vertelt Rob over zijn avonturen in Australië. Daar heeft hij ook iets heftigs mee gemaakt, iets met een houthakker die een mes in zij zij kreeg…

Gio laat vinger zien

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Mjo at 13:02

    Nou nou Naomi, omdat Gio je “vriendje” is?, is Joey een lomperd. Ze waren samen aan het werk en zoals al gezegd, het was een ongelukje en dat ligt nou eenmaal in een klein hoekje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *