De Gabsule van Gabriëlle

De Gabsule van Gabriëlle

We gaan nog even terug naar gisterenavond, na de lockdown challenge had Gabriëlle ook nog iets leuks voor de groep. Ze heeft een Gabsule bedacht, en samen met Nicole een kistje gemaakt. In dit kistje kan iedere bewoner een droom, wens, boodschap of doel vermelden. Dit kistje, de Gabsule wordt vervolgens begraven en 30 december 2015 opgegraven om er vervolgens nog eens bij stil te staan.

Gabriëlle legt nogmaals aan de groep uit wat de Gabsule inhoudt en dat ze deze gaat begraven op de rotonde. En 30 december graven we hem weer op om effe te kijken wat er allemaal van terecht is gekomen. De bewoners lezen vervolgens zijn of haar boodschap wens, droom of doel voor. Gabriëlle begint, van een grap naar Utopia. Uit mijn comfort zone en grenzen verleggen. Persoonlijke groei en vriendschappen. Mooie momenten dus. Wensen om aparte dingen neer te zetten voor jezel maar ook met elkaar. We zullen elkaar daarom nooit vergeten. Dankjewel voor deze ervaring, Utopia 2015 liefs Gabriëlle. Vervolgens doen alle bewoners hun zegje:

Gina: Lieve utopianen, vandaag 30-12-15 hoop ik dat van alle Utopianen hun doelen zijn bereikt. Dat we na alle lief en leed vriendschap for life hebben opgebouwd. Dat we kunnen terug kijken naar een tijd om nooit te vergeten. En ik hoop voor mijzelf dat mijn kapsalon een groot succes wordt en mijn eigen kledingcollectie een feit is. Utopia is grenzen verleggen, en als kers op de taart hand in hand met Mark de poort uitlopen en dat na dit alles onze liefde sterker dan ooit is. En belangrijker ik sterker dan ooit ben geworden.

Rob: Ik hoop dat Utopia een groot succes wordt met saamhorigheid en waar het mooiste uit de mensen gehaald wordt. Waar mensen voor elkaar klaar staan en afgunst niet bestaat. En dat iedereen van Rob houdt.

Ivan: Vandaag 30 december hoop ik dat wij er samen in geslaagd zijn een gezamenlijk doel te formuleren. En deze samen te hebben bereikt. En jullie ook allemaal jullie eigen doel hebben behaald.

Nicole: Lieve mede bewoners, bijna thuis. Terwijl ik hoop voor jullie dat dit als een tijdelijk thuis heeft gevoeld. Mijn wens is dan ook dat iedereen zich comfortabel heeft gevoeld, zijn doelen heeft behaald maar vooral dat je gelachen, gehuild, gedeeld en genoten hebt van de tijd die we samen doorgebracht hebben. Love you all!

LauraB: Mijn wens is dat iedereen binnen en buiten Utopia elkaar in zijn waarden laat. Hoe verschillend iedereen ook is. Alle mensen hebben iets moois in zich. Het is aan ons de taak dat we juist daar naar kijken. Hele dikke kus van mij. En ik ben dankbaar voor mijn tijd in Utopia, die ik met heel veel bijzondere mensen heb mogen delen. Ik hoop dat iedereen daar dankbaar voor is. Ik hou van jullie!

Joey: Ik hoop dat op 31 december mijn vriendin Gabs zich zo goed heeft ingespannen dat ze 60 KG kwijt is. Daarnaast verwacht ik dat Utopia in zijn geheel in een structuur is gekomen waar iedereen zich goed voelt. Love you LauB kus Joey

Bas: Heeft alleen maar steekwoorden opgeschreven. Strandtent, tien kilo spier erbij, niet roken, vrede op aarde en geen armoede.

Colinda: In de hoop voor de buitenstaander die in nood zitten. Een opvanghuis te creeeren met 150 handen samen met het gegeven of gedoneerde spullen een spirit over te brengen. En te laten zien dat je met die 150 handen samen een gebouw bouwt. Liefde voor jezelf en je mede bewoners. Licht geeft aan een ander die het even moeilijk hebben. En in je eigen kracht geloven dat jouw twee handen en je hart wel degelijk een Utopiaans verschil kan maken. Hierbinnen als wel buiten. Colinda

Gaby: Lieve Utopianen, mijn wens voor dit jaar zou zijn: Dat we samen met elkaar een liefdevol verschil gaan maken. Liefde zoekt altijd de ander, ik hoop dat we dit jaar elkaar zullen lief hebben. En dat we in elkaar zullen geloven. Altijd het beste naar elkaar naar boven weten te trekken. Elkaar de ruimte geven en elkaar vergeven. Elkaar helpen en opbouwen. Saamhorig met elkaar omgaan. Niet ophouden goed te doen en te geven wat je hebt ontvangen. Buiten dit alles hoop ik jullie te inspireren met mijn geloof. Ik vertrouw en geloof dat niets onmogelijk is. Als we maar hopen en vertrouwen op de dingen waar het leven echt om draait. Veel liefs, Gaby.

Stefanie: Hallo Utopianen hier Stefanie. Mijn doelen die ik hier heb is vooral een persoonlijke groei doormaken. Verder wil ik dit samen met mijn liefste Lars dit overleven. Koken dieren en een groots pokertoernooi. Weer een nieuw maatje voor in Utopia en zelfs voor daarbuiten. Dat mijn vrienden en familie trots op mij zijn. Veel lol maken en ervaringen op doen, samen met 15 Utopianen. Kus

Naomi: Lieve Utopianen, ik hoop dat ik hier nog ben als de Gabsule geopend wordt. Dan is mijn doel verwezelijkt. Mijn wens voor Utopia is dat iedereen oprecht tegen elkaar kan zijn en zich fijn en gewaardeerd voelt in de groep. Eerlijkheid is voor mij heel belangrijk, lief zijn voor elkaar is het enigste wat nodig is. Heel veel liefs, Naomi.

Gio: Dat iedereen uitspreekt wat je dwars zit, positief of negatief. De koeien tot het eind van het jaar mogen blijven. Een dik eind feest in december en nog veel meer. Veel kusjes en ik hou van jullie allemaal. Het was geweldig, love you! Peace to the world. Gio

Bjorn: Leuke Utopianen, 30-12-15 wat een mooie datum. Of ik er nu nog ben of niet, ik hoop dat wij Utopia hebben afgesloten als een groep. Met veel respect voor elkaar, dat we elkaar niet wijzen op elkaars fouten maar kijken naar elkaars sterke punten. Dat samen het middelpunt en sleutelwoord is wat Utopia heeft gemaakt. Once in a lifetime. En nooit meer uit onze gedachten zal gaan. En als laatste, dat iedereen een persoonlijke groei heeft doorgemaakt. En dit mee zal nemen in de rest van ons leven. Jullie waren geweldig! Mensen thuis ik kom eraan! Kus Bjorn

Vervolgens wordt de Gabsule begraven op de rotonde, Mark ontbreekt in het lijstje omdat hij er niets over kwijt wilde. Maar hij vertelt toch een beetje aan Gabriëlle. Zo staat er iets over zijn relatie met Gina maar ook een eindspeech als hij Utopiaan van het jaar 2015 is geworden. Of dat echt gaat gebeuren is natuurlijk nog even afwachten!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *