Utopia nieuwtjes 21 mei

Utopia nieuwtjes 21 mei

Utopia nieuws van 21 mei vindt je hier terug, alle gebeurtenissen op een rijtje zodat je volledig op de hoogte blijft van wat er in Utopia gebeurd.

 • De vierde dag van de lockdown is aangebroken! Nog maar 3 dagen te gaan!
 • Bas is aan het vasten, dit om een statement te maken. Er is ontzettend veel eten tijdens de lockdown en vind het geen overleven.
 • Bas heeft in de koeienstal geslapen, op het zoldertje. Gisteren had hij namelijk heel slecht geslapen door snurkers.
 • Stefanie en Ivan hebben de koeien verzorgd.
 • De bewoners waren vanmorgen alweer vroeg op. Om 6:30 waren de eerste al wakker, Ivan en Gaby. De twee maken vuur om munt thee te maken.
 • Een aantal bewoners zijn bezig op de akker, zo zien we Gabriëlle, Colinda en Nicole zijn druk bezig met schoffelen en onkruid wieden.
 • Gaby en Gina zijn aan het kokkerellen. Er worden wederom pannenkoeken gemaakt.
 • Bas heeft grootse plannen, hij wil een strandtent van de oude Le Luifel maken. Samen met Stefanie is hij dit aan het uitwerken.
 • Mark, Gabriëlle en Gina hebben het over de nieuwelingen. Zo vinden ze Stefanie depresief maar misschien wordt het na de lockdown beter aldus Gabriëlle. Ook Bas wordt besproken, het is hier volgens Mark geen vakantie. Er moet hard gewerkt worden in Utopia. Zo vindt Mark zichzelf niet gewaardeerd.
 • Maar ook Joey, Rob en LauraB hebben een gesprek over een doel in Utopia. Joey hoopt dat er na de lockdown een gezamenlijk doel ontstaat. LauraB denkt dat een veranderd geldsysteem dit kan verbeteren. Het gaat er nu veel te materialistisch aan toe. Volgens Rob moet er simpel weg meer samen gedaan worden. Joey wil een inventarisatie maken en dit op een bord schrijven om zo doelen te bereiken. Met hierin de vragen hoe was het voor de lockdown, tijdens de lockdown en hoe gaat het na de lockdown.

We voorzien dit bericht regelmatig  van updates, kom je later even terug? Niets meer missen van wat er in Utopia gebeurd? Volg ons dan op Facebook en Twitter.

Bas wil een strandtent

Klagen over Stefanie

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. rikie egel at 19:16

  ik heb zojuist tv aan het kijken geweest en zie de koeen op stalstaan en de wei volgeboud met opstakels dat is toch van de gekken koeen horen nu toch buiten wie boud er een gim in de wei wie boud er een hindernis baan in de wei gekken ???????????

 2. Marja at 12:12

  Laura doet nooit iets. Ze staat er wel eens bij net als Naomi zodat het lijkt of ze wat doen. Volgende week in de warme loods zullen ze wel weer allemaal uitslapen, omdat ze het na die ” moeilijke ” week wel verdiend hebben

 3. Anja at 10:52

  Ze zouden met zn allen de akker eens aan moeten pakken, over teamwork gesproken. Het zijn altijd dezelfde die je bezig ziet. Laura b, wat zij doet? Luieren ,kijken enz
  Ze heeft het grootste woord over van alles en nog wat maar werken ho maar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *