Tweede spel lockdown challenge

Tweede spel lockdown challenge

We gaan even terug naar gisterenavond, toen stond er namelijk wederom een spel op het programma. Dit om de steamspirit in de groep wat omhoog te kregen. Ook dit keer is er weer iets anders bedacht en Joey legde het uit zodra de groep bijeen gekomen was.

Joey begint zijn uitleg en heet iedereen van welkom. Dit is de tweede dag van de lockdown challenges. Gisteren hebben we al geprobeerd om zo snel mogelijk het touw door te branden. Dit keer hebben we er een spelelement aan toegevoegd. In de zak zit nu namelijk meel. Op het terrein zijn verschillende voorwerpen verstopt om uiteindelijk brood te kunnen bakken. Een soort speurtocht dus. Daarnaast is er een onafhankelijke jury toegevoegd. Colinda zal erop toezien dat alles volgens de regels verloopt. Daarnaast hebben we nog een ander leuk dingetje vanavond. Gabriëlle heeft nog wat leuks, namelijk de Gabsule. Een time capsule waarin de bewoners een boodschap achter mogen laten. Deze wordt vervolgens begraven en op 30 december 2015 weer opengemaakt. Maar eerst tijd om het spel te spelen!

De teams moeten opnieuw als eerst het touw doorbranden. Al snel verdwijnen een aantal bewoners in de bossen van Utopia, op zoek naar droog hout. Net als gisteren neemt het team van Gio de leiding, hun touw is namelijk sneller doorgebrand. Dat betekent dat zij eerder op zoek mogen gaan naar eieren en melk. Bjorn roept naar zijn teamgenoten om meer eieren dan benodigd te zoeken, zodat het eventueel moeilijker wordt voor het andere team. Ivan raakt als snel geïrriteerd door de woorden van Bjorn. Het team van Gio meldt zich met een half gebakken brood bij de jury. Mooi is die wel, maar hij smaakt niet. is het oordeel van Colinda. Het brood wordt nog niet goedgekeurd en moet dus nog even terug op het vuur. Niet veel later meldt ook het team van Ivan zich. Colinda geeft aan dat ze dit brood lekkerder vind, maar dat wil nog niet zeggen dat ze hebben gewonnen. Al snel wordt er door Ivan gesuggereerd dat er is vals gespeeld. In totaal zijn er door Ivan en Giorgio namelijk minimaal zes eieren verstopt, drie voor elk team. Per brood moesten er drie eieren gebruikt worden, echter zijn er slechts vijf eieren door beiden teams gevonden. Één brood is dus gebakken met twee eieren en niet met drie. Ivan en Gio besluiten om een kijkje te nemen in het kippenhok, maar ze komen er niet uit. Jammer, geen winnaar roept Colinda. Joey besluit uiteindelijk om Ivan de hand te schudden en hem te feliciteren met de overwinning.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *