Joey vertelt Gabriëlle dat hij gaat

Joey vertelt Gabriëlle dat hij gaat

We weten allemaal dat Joey naar huis gaat op 25 mei. Toen Joey dat aan Ivan vertelde zei hij het ook nog aan Gabriëlle te vertellen en dat moment is zojuist geweest.

Joey vertelt Gabrielle dat hij naar huis gaat. hij wilde het gisteren al vertellen maar hij zit er f*cking moeilijk. Ik zit hier gewoon te lang. Gabriëlle vraagt ben je dan klaar? Ja zegt Joey ik zit hier gewoon te lang. Ik word nu emotioneel hoor antwoordt Gabriëlle. En barst in huilen uit, Joey antwoordt dat het niet erg is. Ik heb een hartslag van 160. Wat moet ik nu doen dan vraagt Gabriëlle. Kei en keihard gaan motiveert Joey haar. Oke zegt Gabriëlle, ik heb niet gehuild! Ik heb niks gezien zegt Joey sarcastisch. Het komt zo plotseling merkt Gabriëlle op. Joey antwoordt weet je wat het is. Ivan heeft mij in november overgehaald om te blijven. Ik wilde eigenlijk naar huis maar we waren bezig met een product op service basis en met tatoeëren begonnen. Uiteindelijk is dat product niet doorgegaan en daarvoor hebben we nu yes we care. Maar dat komt nu te laat. Ik kan hier niet echt meer doorpakken. De helft heeft geen zin met wat je wilt doen. Ik ben daar al 15 maanden mee bezig. Ook mijn zusje zit in haar examens, mijn vriend zit in bali mijn moeder heeft een andere winkel met mijn vader gaat het goed. Ik heb vertrouwen in jou waar we samen aan begonnen zijn. Ik wist wel dat je zou gaan antwoordt Gabriëlle maar niet nu. Het komt wel hard aan maar ik snap je helemaal. Je hebt veel meegemaakt en gezien. Er zijn twee mensen die mijn aandacht verdienen, dat zijn Ivan en jij. Ik heb daar echt hartkloppingen van gehad. En ik wil er echt voor jou zijn. Voor jouw en Ivan zou ik tot december moeten blijven voor mijzelf. En die vraag heb ik mij gesteld, ga ik blijven en alle leuke dingen afwachten of buiten mijn verantwoordelijkheden oppakken. Gabriëlle antwoordt dat hij genoeg redenen heeft om te gaan. Je bent gewoon klaar concludeert ze, dus we gaan hardcore feesten zondag? Ja zegt Joey, dit is een beetje mijn afscheidsfeest. Je kunt niet op een beter moment gaan na een toffe week. Ik heb 15 maanden hier gezeten en vind het best wel moeilijk. Maar ik wil graag door. Ga je tatoeëren? Ja zegt Joey, ik heb een portfolio voor buiten en ga er verder mee. Je maakt geen grapjes met me he vraagt Gabriëlle nog eens voor de zekerheid. Nee verzekert Joey haar en hij benadrukt dat ze goed haar best moet doen om af te vallen. Dat beloofd ze en geeft hem een grote knuffel. Daarna gaat ze zich richten op de akker.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 64    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Lisa at 21:27

    Het wordt hoog tijd dat hij weer in de maatschappij terugkomt.Ze weten daar van gekkigheid niet meer bij de realiteit te blijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *