De laatste week van Joey?!

De laatste week van Joey?!

Eerder schreven we al over Colinda die bekende het liefst naar huis te willen gaan maar vanavond bekend nog een bewoner dat. Joey praat met Ivan en benoemd dat het zijn laatste week in Utopia is… De bewoners lijken in bosjes te willen vertrekken.

Joey neemt Ivan even apart bij de schommelstoel, daar neemt hij het woord en zegt dat hij hoopt dat Ivan respect heeft voor hem want dit is mijn laatste week. Hij heeft namelijk het gevoel dat het tijd is om te gaan. Je moet hier niet blijven om maar te blijven zitten. Hij vertrekt na de verjaardag van zijn vriendin LauraB en dat is op 25 mei. Hij wil zo min mogelijk tranen bij zijn vriendin maar of hem dat ook gaat lukken? Ook heeft hij Gio niet ingelicht en is dat blijkbaar niet van plan. Hij wil het weekend zeggen jongens ik ga nu mogen jullie het zelf uitzoeken.

Ivan en Laurab roken samen Ivan zegt nog nooit zoveel tegenslag in zijn leven te hebben gehad. Maar hij blijft gelukkig wel lachen. Ook Joey komt erbij zitten en samen lacht het stel wat verder. Bij Ivan komt zelfs een traantje maar al snel weer een lach. Ja mannen het is wat aldus LauraB. Joey heeft het zo moeilijk gehad om het aan niemand te vertellen. Ivan kan niet meer als lachen en Joey zegt je weet toch hoe het werkt. Vindt gewoon weer iets om te bouwen grapt hij. Maar dit maakt de week niet minder leuk. Ook gaat Joey het waarschijnlijk nog vertellen aan Gabriëlle maar vanavond waarschijnlijk niet. Volgens Joey gaat het 25 mei wel een klote dag worden. LauraB antwoordt dat er dan ook weer leuke dingen zijn. Ja zegt Joey maar dat zei ik in het begin al waarom zou je bouwen dat laat je toch weer vallen. Ik heb hart voor de zaak gekregen en dat is niet de bedoeling. Ivan lacht en antwoordt dat Joey trots op zijn prestaties mag zijn. Je hebt wat bereikt en neergezet. Je bent een goede vriend geweest tijdens je periode in Utopia. Dan komt Gio erbij staan en gaat het gesprek snel weer over iets anders. Joey zijn laatste week in Utopia lijkt dus geteld te zijn. Was LauraB daarom zo van slag vorige week?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 41    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. BK at 05:55

  Het wordt allemaal geregisseerd door Talpa… wij kennen iemand heel goed die er nu inzit… haar beste vriend kon ons al vertellen, vorig jaar augustus, dat Ruud in oktober zou vertrekken en Billy kort r achteraan…. en ja hoor!! Op van alle soorten site, lees je dat ze terug naar de basis moeten en oude bewoners weg moeten, de kijkcijfers dalen met de week enz. Tja wat gebeurt er??? Lockdown en oude bewoners gaan eruit… Laura en Gio zullen kort daarna wel gaan

 2. Lisa at 23:42

  Vind dat hele gedoe bull shit.Wat denken ze hiermee te bereiken?Nog meer onenigheid?Waarom zit LauraB met haar arm om Ivan?Dat is party trekken

 3. Sonja Hiemstra at 23:19

  Het wordt tijd, dat de gehele oude garde verdwijnt, nieuwe mensen zullen het anders aan gaan pakken, denk ik. Gorgio moet ook verdwijnen en zijn studie weer op gaan nemen, Naomie moet dan zichzelf eens gaan bewijzen…. Deze week “back to basic” heeft iets kunstmatigs en zoals in het begin van Utopia was het in ieder geval echt van “niets tot iets”

 4. David Brigham at 23:15

  Helaas, ik heb geen idee – ook niet waarom Gabriella het wel mag weten (waren die zo close dan?)

  Best onverwachts, dit. Col’s vertrek is wel logisch, omdat de Spirituele Beurs een mooie afsluiting is. Is de Lockdown een afsluiting voor Joey? Zou ZK een tijdschema hebben waarop iedereen moet vertrekken, voor de “actie”, al of niet met vertrekbonus?

 5. adriana46 at 21:16

  Colinda gaf aan ook te willen vertrekken, maar die heeft dat al zo vaak gezegd dat het inmiddels niet meer gelovenswaardig is. Maar Joey…..? Harde dobber voor Laura (B), maar dapper dat ze zich nu zo gedraagt. Ik weet wel zeker dat Naomi niet zo zou reageren als ze wist dat Giorgio zou gaan.

  Wat mij niet duidelijk is: waarom wil Joey niet dat Giorgio het weet. Kan iemand van de reageerders hier op de site dit toelichten?

  Dank!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *