De reacties na eerste nacht lockdown

De reacties na eerste nacht lockdown

Goedemorgen! De eerste lockdown nacht zit erop.  Hoe hebben de bewoners geslapen? Wat vinden ze er tot nu toe van? Een aantal bewoners bespreken het met elkaar.

Rob vertelt tegen Nicole en Colinda dat een paar bewoners waaronder Gina heeft gezegd dat het allemaal wel mee valt tot nu toe. Ik zeg je geef het een paar dagen weet je. Het wordt echt nog wel pittig! De meeste bewoners hadden last van de kou maar Nicoline verbazingwekkend niet. Ik heb het nog geen seconde koud gehad! Daar ben ik wel jaloers op antwoordt Rob. Bjorn had het heel erg moeilijk aldus Nicole. Ik heb Bjorn net nog even ingestopt, helemaal in mijn deken met een kruik. Die lag gewoon te rillen.

Maar niet alleen Rob, Colinda en Nicole bespreken hun eerste nacht. Ook Gabriëlle en Stefanie  doen dat. Ik verleg mijn grenzen moeilijk ver hier zegt Gabriëlle trots. Stefanie bekend dat ze geen oog heeft dicht gedaan. Nou schat nog vijf dagen sluit Gabriëlle af. Wanneer zullen er een aantal bewoners breken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 27    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *