Een wat gaan we doen centraal

Een wat gaan we doen centraal

Iedereen was redelijk op tijd wakker na voor een aantal bewoners een beroerde nacht. Colinda besloot om even centraal te gaan, wat willen we vandaag gaan doen is de vraag.

Colinda neemt het woord en zegt dat ze erg benieuwd was wat de lockdown met de groep zou doen. Ze had er meer van verwacht, in haar ogen zou de lockdown de bewoners naar een hoger level brengen om zo beter doelen te kunnen formuleren. Maar dat lijkt het niet te worden, gisteren zag ik dat bepaalde dingen toch weer hetzelfde gaan als in de loods. Iedereen doet zijn eigen ding en is zoekende. Vandaag wil ik gewoon aan jullie vragen wat we gaan doen. Wat gaan jullie doen? Wat is het plan? Wat moet het wezenlijke verschil zijn tussen nu en vorige week?

Ivan reageert als eerste, volgens hem is de lockdown bedoeld om de groep dichterbij elkaar te brengen. En sluit zich bij Colinda aan gisteren deden bewoners hun eigen ding. Maar dat is niet per definitie verkeerd. Er moet immers een basis gelegd worden. Al snel worden er een paar dingen geopperd om deze week te doen. Er zal voortaan samen gegeten worden en de groepsdynamiek moet omhoog door leuke activiteiten. LauraB was daar gisteren al mee bezig en zal vandaag ook de bewoners af gaan om zo op ideeën te komen om leuke dingen te doen. Er wordt zo een hele lijst opgesteld zodat de bewoners zich deze week niet hoeven te vervelen.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. Tony at 23:14

  Laura B doet eigenlijk hetzelfde als haar vriendje Joey…..weinig, maar wel aanwijzigingen geven aan anderen…
  En verder niets tegen Ivan zeggen hoor, anders wordt-ie boos hoor Gio !!
  Het lijkt wel of ze allemaal bang zijn voor Ivan de Dictator en Joey de Directeur !!!!

 2. Anj at 11:46

  Waar zijn ze mee bezig????? Denken ze nu echt dat ze er beter van worden op deze manier? Denk na!!!!! Binnenkort gaan er een paar naar huis, er komen nieuwe, gaan zedan weer Lockdown? Belachelijk

 3. Marja at 11:02

  Was Laura ergens mee bezig gisteren? Heb haar alleen gehoord over bloemetjes plukken. En verder geeft ze wel aanwijzingen, maar doet nooit iets

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *