Utopia nieuwtjes 19 mei

Utopia nieuwtjes 19 mei

Het Utopia nieuws van 19 mei vindt je hier terug, alle gebeurtenissen op een rijtje zodat je volledig op de hoogte blijft van wat er in Utopia gebeurd.

  • Ivan heeft de koeien verzorgd, hij woont er nu bijna naast!
  • Het hagelde in Utopia, Ivan dacht er mooi gebruik van te maken en kleedde zich snel uit. Maar toen hij zijn kleren uit had was de bui zo goed als over. Hij besloot zich vervolgens maar in de kas te wassen.
  • Bas klimt op het zoldertje van de stal, daar heeft hij een geheime voorraad sigaretten verstopt, 9 pakjes om precies te zijn. Hij besluit alles eens na te tellen om het vervolgens weer te verstoppen… Maar wat hij ermee moet? Hij is gestopt met roken…
  • Gio gaat alvast even koken, hij gaat iets met rijst doen. Hij krijgt hulp van Naomi en Gaby. Als het goed gaat hij voor de hele groep koken zoals in het “centraal” besproken was.
  • Ivan, Joey en Nicole hebben een gezellig gesprek over het type mannen waar Gabriëlle op valt. Ze heeft niet echt bepaalde mannen die ze leuk vind.

We vullen dit bericht nog meerdere malen aan, kom je later even terug? Niets meer missen van wat er in Utopia gebeurd? Volg ons dan op Facebook en Twitter.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *