Ivan biedt zijn excuses aan tegenover Nicole

Ivan biedt zijn excuses aan tegenover Nicole

Ivan en Nicole hebben een goed gesprek gehad na het kort en bondige centraal. Ivan besloot daar zijn excuses te maken tegenover Nicole.

Ik vind dat je het goed doet en dat je een belangrijke bijdrage levert voor de groep begint Ivan het gesprek op het weiland.  Nicole onderbreekt hem ik vind het echt onbelangrijk, dit. Ik ga niet doen of ik sta te springen. Niet alleen de lockdown, maar het hele Utopia. Beide geven vervolgens toe dat ze moe zijn, zeker na wat er afgelopen week allemaal gebeurd is tussen die twee.Ivan vraagt wat Nicole wil doen, en hoe het met haar gaat. Nicole antwoordt dat het goed gaat met haar en door wil gaan op dezelfde manier. Wel geeft ze toe gekwetst te zijn en ze is nog altijd boos op Ivan. Ze is niet alleen gekwetst door Ivan maar ook door meerderen die haar pijn doen. Ook bespreekt ze de huidige samenleving en vindt dat er maar weinig goed aan. De meesten van hier zijn niet zichzelf. Ze willen precies voldoen aan wat de buitenwereld van hen verwacht. Ook heeft ze het gevoel dat de groep alles naar wens van Ivan, Joey en LauraB moet. In haar ogen is Ivan niet oprecht bezig zoals hij werkelijk is. Ivan antwoordt wel oprecht te zijn maar Nicole vindt hem oprecht gemeen. Ik heb in mijn hele leven nog nooit iemand meegemaakt die zo oprecht gemeen was tegen mij. Ik kan je ervoor vergeven, maar zal het nooit vergeten. Het is het meest nare wat iemand ooit tegen mij gedaan heeft.Ik ben blij dat de relatie voorbij is. Maar ik baal wel dat ik de aankomende tijd met je zit opgescheept. Vervolgens gaan de twee een sigaretje roken en daar geeft Ivan toe dat hij baalt over de gehele situatie en nog steeds om haar geeft. Het zal wel goed komen zegt Ivan tegen Nicole. Sterker nog het is al goed. Wat is goed vraagt Nicole. Wat het ook is antwoordt Ivan. Ja zegt Nicole alleen zit het nog niet goed in mijzelf en dat gaat ook niet zomaar over. Ik kan heel lang rankens blijven. Dat gaan we niet doen antwoordt Ivan lachend. Dat bepaal jij niet dat doe ik zelf zegt Nicole. Ivan antwoordt dat Nicole van hem aan moet nemen dat ze hem moet vertrouwen. Met wat precies vraagt Nicole, dat het je spijt? Dat sowieso gaat Ivan verder, maar dat het goed zal komen. Niet zo zeer onze relatie maar dat het met jou goed zal komen. Ja antwoordt Nicole, daar ben ik ook wel van overtuigt. Zal het ooit nog goed komen tussen die twee?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 42    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Mjo at 13:26

    Jemig zeg, de wonderen zijn de wereld nog niet uit. Ivan kan excuses (zijn) aanbieden en hij kan ook nog luisteren (eens niet bulderen en weglopen).

    Ik ga het direct op de kalender schrijven. 🙂

  2. Marja at 12:56

    Ivan luistert zo maar eens, zonder weg te lopen. Nicole kreeg nooit de kans iets te zeggen omdat Ivan er vandoor ging. Nu is ze gelukkig ook niet zo onderdanig

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *