Gaat Colinda morgen naar huis?

Gaat Colinda morgen naar huis?

In de gym wat nu tijdelijk woonkamer en slaapkamer is tijdens de lockdown zitten LauraB, Gina, Mark, Bas, Gabriëlle en Colinda. Daar gaat het over naar huis gaan, Colinda zegt dat ze weg wil. Aanvankelijk lijkt het een grap maar al snel wordt duidelijk dat het serieus is.

Colinda zegt dat ze morgen haar 24 uur gaat aanvragen. De bewoners snappen er niks van maar Colinda is serieus. Ze heeft haar dingen gedaan en is er echt klaar mee. Ik wilde gisteren eigenlijk gaan maar ik zie nu dat jullie het vol kunnen houden. Waarom moet ik hier nog blijven zitten? Ik heb geen zin om mezelf te verlagen in vullen handen, geuren en andere dingen. Daar ben ik niet voor gekomen. Ik worstel er al vanaf 1 april mee, ik heb het doorgezet omdat ik de groep misschien nog iets goeds kon brengen maar ik heb daar geen aandeel meer in. Ik had gisteren eigenlijk moeten gaan dat was beter geweest. Ze voelt zich als belemmering voor de groep en LauraB benadrukt dat dat niet zo is. Toch lijkt Colinda erg zeker van haar zaak. Ik mis gewoon mijn kinderen zegt ze emotioneel. Gina en LauraB proberen Colinda nog over te halen om te wachten met de stemming. Maar dat lijkt Colinda niets, LauraB vraagt of het wel verstandig is om tijdens de lockdown eruit te gaan. Juist wel aldus Colinda, ik vind dit teruggang en dit doet voor mij niks. Dit ben ik niet! Heb je het al aangevraagd vraagt Gina. Nee antwoordt Colinda ik wilde het bespreekbaar houden. Ik wil niet dat dit jullie een down geeft. Mijn lijf trekt dit niet, dat is gewoon zo. Mark zegt dat Colinda er al maanden mee zit. Dat klopt aldus Colinda ik kan telkens wel uitstellen maar mijn moeite zit thuis. Ik heb het leuk en goed gehad ik wil er niet boos uit gaan. Jullie zijn een goede groep bij elkaar daarom kan ik het ook goed loslaten. Zal Colinda haar 24 uur aanvragen en echt naar huis gaan??!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 42    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. Marja at 20:08

  Ach jee, colinda wilde blijven om iets voor de groep te doen, maar wil geen vuile handen maken.nu ze niet meer eten kan bestellen, drinken en lekker in haar wellness huisje kan zitten wil ze weg. Ze denkt dat ze veel meer zouden protesteren. Ga maar lekker naar huis, je brengt totaal geen toegevoegde waarde, zoals de meeste.

 2. Toet at 18:57

  Iwan heeft zijn piemeltje gebruikt en nu is hij kwaad op Nicole.Wat een ordinaire man is dat.Hij stopt hem overal in en als het uitkomt is meneertje beledigd.

 3. Anja at 18:03

  Dat dacht ik al, geen drank een hele week, wenig peuken en verlagen tot vieze handen? Nou nou, die heeft ze al vaker gehad, ze kan niet zonder de luxe.

 4. anna at 17:57

  Ga maar vlug weg jammer hé dat je geen luxe meer hebt daar in de Lockdown dus haak maar af ik vind je een onbewuste ziel alles wat niet mooi was heb je laten zien vooral wat je Patrick hebt geflikt!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *