Gaby isoleert haar dekbed met glaswol

Gaby isoleert haar dekbed met glaswol

Gaby is bang dat ze vannacht kou lijdt, daarom besluit ze haar dekbed maar even te isoleren met glaswol. Zodra Bjorn en Colinda erachter komen spreken ze haar erop aan. Het lijkt hun niet zo’n goed idee…

We zagen Gaby druk bezig met glaswol en stopte deze vervolgens op een bijzondere plek namelijk haar dekbed. Gaby vond het wel een mooie oplossing en ging vervolgens naar binnen om het dekbed in de gym te leggen. Bjorn kwam erachter en zei wil je dat ding als de sodemieter weg halen? Gaby vraagt zich af waarom? Weet je wat dat is gaat Bjorn verder. Ja dat is gewoon isoleer antwoordt Gaby zich van geen kwaad bewust. Ben jij koekwaus of niet? vervolgt Bjorn. Als je dat daarin gaat leggen en je raak het aan dan heb je overal jeuk. Het is niet zo lekker als je dat in je bed hebt. En het is kankerverwekkend aldus Colinda. Hoe kom je erbij om dat spul te pakken? Het lag daar aldus Gaby en besluit het maar weg te halen. De groep in de gym komt erachter dat het glaswol in het dekbed zit en beginnen te lachen. Gelukkig heeft ze nog mazzel want er is een reserve dekbed over… Het was zo lekker zacht en dacht ooh lekker sluit Gaby het verhaal af.

Wat later hebben Gabriëlle en Ivan ook nog een gesprekje gehad. Gabriëlle is wel benieuwd naar het doel van de lockdown. Ivan antwoordt dat hij het fijn zou vinden als de groep na zou kunnen denken over wat we hier aan het doen zijn. Waar we naartoe willen en wat ons daarvan tegenhoudt. Moeten we dan per se ergens naar toe willen vraagt Gabriëlle. Ivan denkt dat het voor Utopia wel beter zou zijn. Het biedt namelijk meer rust en duidelijkheid voor de groep. Momenteel is de groep aan het koken, vanavond staat er soep en rijst op het programma.

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. joyce madarie zweers at 19:53

    oh gaby domme zet , hele domme zet , glaswol , die is vannacht ziek en de jeuk is niet te harder , voel het nu al , dat wordt krabben , en ga alsjeblieft niet onder de dekbed , je luchtwegen gaan opzwellen . zendkamer moet ingrijpen , als je luchtwegen opzwelt kans op verstikking .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *