Zitten er nu al wat bewoners doorheen?

Zitten er nu al wat bewoners doorheen?

De lockdown is inmiddels een paar uur aan de gang. Het gaat er tot dusver nog gemoedelijk aan toe. Echter denken Joey en Bas daar een beetje anders over en bespreken dat met elkaar. Volgens de heren zitten er namelijk al een aantal bewoners doorheen.

Bas zegt tegen Joey dat een aantal bewoners het moeilijk hebben. Er zitten nu al mensen doorheen maar dat zijn ook wel de mensen waarvan ik het had verwacht. Zo noemt Bas onder andere Stefanie. Zij heeft ook overal een weerwoord op aldus Joey. Bas zegt dat hij dat zelf ook heeft. Maar ik maak mezelf wel nuttig. Ook Rob komt erbij staan en zegt dat hij het rookverhaal wel snapt. Maar als ik niet meer rook, dan gaat de shampoo ook weg. Kom maar kijken wie het eerste gek wordt, ik ben het niet. Ik rook voor zeven euro per dag, voor de rest eet ik wat de pot schaft. Wat denk je dat al die plamuur van die vrouwen kost? Weet je, ik geef hier echt niet het meeste geld uit en ik heb mij gisteren drie slagen in de rondte gewerkt. Iedereen heeft gewoon een beetje luxe nodig aldus Bas.

En dat Stefanie niet lekker in haar vel zit is wel duidelijk als Gio met haar het gesprek aan gaat. Stefanie heeft weer heimwee, het blijft maar in haar kop spoken. Ook geeft ze toe dat ze nu nog niet het gevoel heeft gelukkig te kunnen worden in Utopia. Maar niet wil gaan omdat ze dan raar aangekeken wordt. Gio antwoordt dat ze gewoon moet doen waar ze vrolijk van wordt en zich er absoluut niet druk over moet maken. De rest snapt dat best wel. Ga lekker een koksmes kopen je hebt er nu geld voor. Stefanie is dat ook zeker van plan om te doen. Daarna gaat het gesprek alweer snel ergens anders over…

Op de hoogte blijven van de laatste lockdown nieuwtjes? Kijk dan hier!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Tony at 03:37

    Ben ik helemaal méé eens Toet !
    Gio wordt uh misschien wel uhuh spreekstalmeester uhuh in het curcus uhuh, en dan maakt Naomi foto’s als ze wakker is …..

  2. Toet at 14:38

    Oooooo.Wat een ellende hè na een paar uur zien ze het al niet meer zitten.schaamteloos zooitje.Allemaal naar huis dit is dweilen met de kraan open.Alleen Björn Nicole Bas Gabriele mogen blijven de rest naar huis .Ga daar maar huilie doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *