Utopia nieuwtjes 18 mei

Utopia nieuwtjes 18 mei

Het Utopia nieuws van 18 mei vindt je hier terug. Alle gebeurtenissen op een rijtje zodat je volledig op de hoogte blijft van wat er in Utopia gebeurd.

 • Het slaapverblijf in de gym is helemaal gereed. Er ligt stro op de grond, vervolgens een zeil eroverheen en daarop slapen de bewoners.
 • Het dak van de gym is voorzien van extra zeil zodat het echt waterdicht is.
 • Nicole, Gabriëlle en Stefanie zijn hebben een geïmproviseerde douche in de kas gemaakt. Van een ijzeren rol kar, omringt met zeil zodat er privacy gewaarborgd is.
 • LauraB wil de gym straks ook nog gezellig gaan maken zodra iedereen zijn of haar spullen een beetje hebben uitgepakt. Ze wil bloemetjes gaan plukken.
 • De eerste irritaties zijn er al, zo kon Ivan de sarcastische opmerkingen van Gio niet echt hebben en dat liet hij blijken ook
 • Hebben Joey en Colinda een korte woordenwisseling. Als iemand het geestelijk niet meer trekt kan het zijn dat mensen terug naar de loods gaan aldus Colinda. Volgens Joey is dat niet de bedoeling we doen het met zijn allen! Colinda antwoordt dat Joey dat niet voor mensen kan bepalen wanneer zijn of haar grens bereikt is.
 • Rob, Naomi en Joey bekijken de geïmproviseerde douche. De heren komen er al snel achter dat ze er niet echt in passen. Daarom besluiten ze nog maar een douche te bouwen. Eentje waar zij wel in passen. Wat zullen Nicole, Gabriëlle en Stefanie ervan vinden?
 • Joey en Ivan doen een potje golf om de tijd te doden.

We vullen dit bericht regelmatig aan, kom je later even terug? Niets meer missen van wat er in Utopia gebeurd? Volg ons dan op Twitter en Facebook.

Geimproviseerde douche

Geïmproviseerde douche

Gebouwde douche door Joey, Naomi en Rob

Douche gebouwd door Rob, Naomi en Joey

Gio en Ivan doen een potje golf

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. lena at 00:26

  Limda , dit zou minder geld moeten kosten aangezien ze van bijna niks moeten leven en moeten improviseren zoals in het begin. Geen electriciteit water of gas. Althans dat is de bedoeling. Kan niet meer geld kosten.

 2. Anja at 12:38

  Niet trekken? Dan zal morgen iemand de 1e al zijn en mag de loods weer in, vele zullen er gelijk volgen, is dat wat ze voor hadden? Dan hoefden ze er niet eens aan te beginnen, had ze een hoop energie bespaart, dit word een lachertje

 3. Linda at 12:01

  Wat ik niet snap is… ze hebben geen cent te makken.. en toch hebben ze alles voor elkaar.. dit kost toch ook geld lijkt mij.. of ben ik gek ?

 4. Marja at 11:07

  Ach Laura wil het weer ” gezellig” maken, misschien heeft ze wel kaarsjes ingepakt. Ze zijn nog niet binnen of colinda vindt dat als iemand het ” geestelijk” niet trekt je weer naar de loods kan. Mijn hemel 7 dagen is alles wat ze moeten volhouden en dan kunnen ze weer naar alle luxe terug

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *