Bas is populairste bewoner

Bas is populairste bewoner

De uitslag van de favoriete bewoner van deze week is weer bekend. Dit keer met een veranderde top 3. Op nummer 1 staat nieuwkomer Bas met 21,60% gevolgd door Nicole en op de derde plaats Gabriëlle. Ivan is dus vergeleken vorige week flink gezakt naar plaats 4. En een gedeelde 13e plaats voor Gaby en Rob. Als laatste eindigt Joey, hij is het minst populair volgens de poll. Hieronder kun je de volledige uitslag nog eens bekijken.

 1. Bas (21,60%)
 2. Nicole (17,67%)
 3. Gabriëlle (13,92%)
 4. Ivan (11,70%)
 5. Bjorn (6,35%)
 6. Giorgio (5,00%)
 7. Stefanie (4,56%)
 8. Colinda (3,85%)
 9. Mark (3,57%)
 10. Gina (3,54%)
 11. Laura B (2,19%)
 12. Naomi (2,12%)
 13. Gaby (1,35%)
  Rob (1,35%)
 14. Joey (1,22%)
Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. David Brigham at 10:49

  Wat het aangeeft is hoe ontzettend impopulair de anderen zijn (buiten hun eigen kleine fanclubjes) — daarom komen nieuwkomers (zie Bas, Tineke, zelfs Patrick in het begin) steeds met stip op 1 als ze maar een beetje boven het maaiveld uitsteken. Dat laatste doet Bas door hard werken en gevoel voor humor (zij het ietwat eigenaardige humor), wat kijkers wel degelijk waarderen. In het land der blinden..

 2. Elly at 10:39

  Voor mij mag Nicole op 1 staan.
  En dictator Ivan mag nog meer naar beneden. Zielige vertoning…. van die zus van Ivan, die over de schutting schreeuwt en dingen te verklappen….die Nicole besproken heeft met andere mensen. Nicole is eerlijk….

 3. anneke at 10:25

  Daar begrijp ik niks van dat die op 1 staat. Komt net kijken en moet je al zien wat voor problemen heeft gezorgd, ik persoonlijk vindt het een verveelend ventje

 4. Marja at 10:21

  Bas werkt tenminste. Hij is wel wat vreemd, maar wie niet daar. Gied dat Ivan is gezakt, wordt een despoot. Gio en Laura staan nog te hoog. Gio pest Björn waar hij maar kan en Laura doet nog steeds niets .

 5. anna at 10:06

  Dat Ivan gezakt is verbaasd me niet,Joey het laagst ook dat verbaasd me niet maar dat Bas helemaal bovenin staat is ongelofelijk die laat ook alleen maar zien wat voor een hufter hij is!
  Utopia zou gewoon opgeheven moeten worden..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *