De lockdown in Utopia is begonnen!

De lockdown in Utopia is begonnen!

Tijd voor de start van de lockdown in Utopia. Maar het verliep niet al te goed er was half 9 afgesproken maar de meeste bewoners wilde allemaal nog onder de douche. Als uiteindelijk iedereen er klaar voor is dan worden de regels uitgelegd. Iedereen heeft tien minuten de tijd om zijn spullen in zijn of haar kist te doen. Er mag geen kleding over elkaar heen getrokken worden en niks mee smokkelen alles in de kist dus. Als iemand  toch de loods in gaat betekend het geen eindfeest voor als de lockdown afgelopen is op 24 mei. Al snel ontstaat er onrust want wat moet je mee nemen? Ivan neemt gereedschap mee, Gio wil graag de waterkoker mee en Nicole heeft een boek over eetbare planten. Kortom iedereen probeert zo veel mogelijk spullen in te pakken.  Als de 10 minuten om zijn zegt Joey. Eigenlijk ging dit hartstikke goed. Ik denk dat we ook goed op elkaar ingespeeld waren. Ik heb dit vaker fout zien gaan. We gaan nu richting de gym. Collie, ik en Ivan zullen nu alles af gaan sluiten. Met tape worden de verboden gebieden gemarkeerd en vervolgens gaan de bewoners richting de gym. Dat wordt het slaapverblijf en wordt momenteel ingericht. Stro wordt verdeeld over de vloer zodat de bewoners het niet koud zullen krijgen. De cordwood zal dienen als opslag voor hout om vuur mee te maken. Kortom de bewoners zijn bezig met het verzorgen van hun eerste levensbehoeften. Slaapplek, brandstof voor warmte en nu nog eten…

Loods afgesloten

Kisten voor lockdown

slaapverblijf maken

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Petra at 12:02

  Ze zijn gewoon verhuisd naar de gym. En Gio neemt een waterkoker mee? Gaan ze dan elektriciteit gebruiken?? Lekker survivallen op deze manier…..

 2. anneke at 10:46

  Ik dacht ze buiten gingen leven zitten ze in de sportschool.
  hebben ze ook hun matrassen mee genomen of slapen ze op de grond

 3. Wil at 10:28

  Idd, ze nemen van alles mee, maar ik denk dat het snel op zal zijn, er lopen er al een paar die het helemaal zagen zitten maar nu? Naomi is bang voor kou, ze wilde nog wel buiten slapen,misschien denkt ze dat het buiten warmer is, en heeft last van hooikoorts zegt ze, kriebelende neus, als je daar echt last van hebt dan moet je de koeien ook niet doen, en met dat stro lopen schudden Naomi, dus het valt wel mee denk ik,

 4. Marja at 10:15

  Dit slaat helemaal nergens op. Ze nemen van alles mee. De rest hebben ze al lang verstopt. Zoals een gevonden fles wijn door een bezoeker gisteren. De andere flessen zijn vast beter verstopt. De regie heeft nu de kans de loods uit te mesten en ongedierte vrij te maken. Dit is geen lock down, ze hadden die instructeur wel achterwege kunnen laten. Zo proberen ze ons zand in de ogen te strooien, maar geloofwaardig is het niet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *