Bjorn heeft spijt van de vriendschap met Ivan

Bjorn heeft spijt van de vriendschap met Ivan

In de woonkamer was gisteren noh een feestje aan de gang. Er kon immers nog even van de luxe genoten worden want de lockdown komt eraan! De muziek knalde dan ook door de loods. Een aantal bewoners hadden zich echter teruggetrokken op de vide waaronder Bjorn. Hij heeft geen zin in een feestje. Hij is er klaar mee dat er over zijn rug dingen worden gedaan zodat anderen daar beter van worden. En bespreekt dit met Gabriëlle.

Het zit me dwars dat ik iemand heb toegelaten tot mijn friendshipzone begint Bjorn zijn verhaal. Een vriend val je niet af en helemaal niet in het bijzijn van andere mensen doelend op Ivan. Dan ga je niet midden op een markt schreeuwen omdat ie dingen fout gedaan heeft of verzaakt heeft in jouw ogen. Not. F*cking. Done. Tot twee keer toe! Gabriëlle geeft toe dat ze ook haar twijfels had over de organisatie maar van de andere kant heeft hij enorm zijn best gedaan. Hij kan er ook niets aan doen dat sommige hun taak niet doen. Ook vraagt Gabriëlle naar de doelen die Bjorn nog heeft. Hij antwoordt ik heb mijn eerste mijlpaal bereikt en dat is een half jaar verblijven in Utopia. Op een gegeven moment is de emmer vol en dan ga ik in de buitenwereld mijn droom verwezelijken. Maar ik wilde altijd al een groot feest organiseren en dat staat 8 augustus op de planning. Dan moet je daar voor gaan aldus Gabriëlle.

Toch komt Bjorn nog even terug over zijn “vriend” Ivan. Hij vindt dat Ivan er begrip voor had moeten hebben dat iedereen hem vanochtend ondanks het centraal met uitleg gisteravond  in de steek liet wat betreft hun taken. Met name Gio zat hem erg dwars. Nicole die het ook aan hoort heeft er iets op toe te voegen. Als het om jou gaat zal hij je gewoon tegenwerken. En dat doet ie. Dat is heel kinderachtig, maar dat is zijn leeftijd. Hij heeft het gewoon op jou voorzien. Bjorn antwoordt nou ik langzamerhand ook op hem.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 41    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
 1. Tony at 03:32

  Volgens durft Ivan niets tegen de mensen te zeggen, die echt helemaal niks uitvoeren…..
  Hij scheldt tegen de mensen, die wel wat doen…..wat een flapdrol zeg…..

 2. Toet at 13:24

  Ik vindt Onze Ali baba van het begin tot nu toe een heel slecht persoon.altijd ze zin door drammen .Lukt dat niet gaat hij schreeuwen.En altijd een slachtoffer vinden.Dit keer Björn.Ik hoop dat hij er eens uit gegooit wordt.En dan terug naar de Sahara op een kamelen kont kameel een klein tikje geven .Dag Iwan doei.En neem je zusje mee.

 3. Elly at 13:05

  Kom op Bjorn….geen bloemetjes meer plukken…. maar geef ze van katoen….verwend nest Gio en kwal van een Mark en dictator Ivan…..dit zijn mensen die vinden t geweldig om.alleen maar andere mensen klein te maken om er zelf beter van te worden.. n

 4. MarieJoan at 09:29

  Zet hem op Bjørn,laat je niet kisten!
  Onbegrijpelijk dat Ivan altijd bovenaan in de pol van populairste inwoner staat.
  Onmogelijk,als ik de mensen om mij heen hoor.
  Ik denk dat zijn familie een groot aandeel in die stemmen heeft.
  Bjorn ga a.u.b. niet weg om Ivan en nietsnut Gio, zij komen zichzelf nog wel een keer tegen.
  Misschien niet in Utopia,maar in de buitenwereld zeker wel.
  .

 5. anna at 08:35

  Jammer dat Bjorn al v/a dat hij binnen is de pispaal is,wat en wie is die snotneus Gio nou helemaal de klasse van Bjorn heeft hij niet ….en hij presteert ook niets hij heeft hij heeft hem altijd al tegen gewerkt.En Ivan is al net zo erg dat is een schoft en niet alleen tegen Bjorn zels heel beledigend tegen Nicole….wat een ego..

 6. harry at 08:34

  trek het je niet aan .ze zijn jaloers. ze zouden blij zijn als ze voor de helft op jou lijken.Kop op!!!!! jou familie hoeft zich niet te schamen als ze tv kijken. blijf jezelf.

  • anna at 08:39

   Daar heb je helemaal gelijk in Harry zijn ouders hoeven zich zeker niet te schamen ,die jongen heeft klasse de anderen gedragen zich niet als ik moeder van hun zou zijn zou ik de straat niet meer op gaan

 7. harry at 08:29

  bjorn trek het je niet aan , ze zouden willen dat ze voor de helft op jou lijken, maken misbruik van je, en zijn jaloers!!! KOP OP. BLIJF WIE JE BENT. JOU FAM HOEFT ZICH NIET TE SCHAMEN ALS ZE TV KIJKEN.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *