Mark en Gina beginnen helemaal opnieuw

Mark en Gina beginnen helemaal opnieuw

Gina en Mark doken na een drukke markt nog even gezellig de trampoline op. Al snel gaat het gesprek over hun relatie. Gina wil opnieuw beginnen…

De twee vinden elkaar nog steeds leuk maar ze zijn verkeerd begonnen. Ze zijn te hard van stapel gelopen in het begin. Maar bij Mark zit er nog meer dwars, hij vindt het moeilijk dat Gina zich het ene moment helemaal laat gaan en op het andere moment juiste weer veel afstand neemt. Daar wordt hij bozig van. En weet van zichzelf dat hij dat gedrag niet lang trekt. Maar de gevoelens zijn er nog steeds. Zoals ik het zie, zoals ik het voel, heb jij eigenlijk alles wat ik zoek in een vrouw voegt hij er verliefd aan toe. Maar ook Gina geeft toe dat het allemaal te snel ging in het begin. Gelukkig is ze ondanks dat nog steeds verliefd, ik geef echt veel om je. Ik vind je echt super leuk en als ik naar je kijk gaan er allemaal kriebels door mijn lijf. Daar hoef je nooit onzeker over te zijn.

Maar hoe nu verder? De twee denken even na want met 24 uur per dag elkaar zien is dat niet makkelijk. Gina wil minder tijd samen doorbrengen en meer speciale momenten pakken. Zaken moeten zaken blijven, eigenlijk moet alles minder klef. Mark is niet helemaal positief, normaal gesproken had ik gezegd: ik kap ermee.  Ik zeg je eerlijk, ik wil dit proberen omdat ik je niet kwijt wil. Zullen de twee meer afstand van elkaar kunnen nemen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 25    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Toet at 13:31

    Ik denk dat ze alleen kriebels had op een bepaalde plaats.Ze besprong hem gewoon.Maar ja het was lente en dat zijn de katten op jacht.Gaat weer over hoor .Ik denk mark sneller dan je wilt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *