Utopia terrein is hermetisch afgesloten

Utopia terrein is hermetisch afgesloten

Het aftellen is begonnen! Morgen om 8:30 uur zal de lockdown van start gaan. Één week lang zullen de bewoners moeten overleven in de buitenwereld. Buitenstaanders kunnen het Utopia terrein niet meer op want Joey heeft symbolisch alles hermetisch afgelsoten. Een grote ketting met hangslot wordt om het hek gedaan. Daarna spreken Colinda Joey en Ivan elkaar nog even. Wat valt er van te verwachten? De bewoners krijgen in totaal 30 minuten om hun spullen te pakken. 15 minuten om te bedenken wat en 15 minuten om alles in hun Utopia kist te doen. Vervolgens wordt er met zijn allen verzameld en alles duidelijk gemaakt. Joey hoopt dat de groep wat dichterbij elkaar komt, ook wil hij de free for all zoals hij dat noemt afschaffen. Hij doelt hierop dat niet alles zo maar besteld kan worden. We zijn benieuwd of dat gaat lukken. Colinda verwacht dat de eerste paar dagen wel gaan, maar na een dag of 3 wordt het een emotionele achtbaan en zal de groep voor bepaalde bewoners moeten zorgen. Daarna gaat Ivan de bay nog even afmaken en vraagt hij aan Joey of hij de gym leeg wil halen. Deze zal namelijk als slaapverblijf dienen. Momenteel genieten de bewoners nog even van het eten, lekker muziekje en alles wat ze nu nog aan luxe hebben.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 26    Gemiddelde: 4.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *