Nicole spreekt Bjorn streng toe

Nicole spreekt Bjorn streng toe

De Utopia markt zit er al een tijdje op en dat betekend dat er weer opgeruimd moet worden. Tijdens het opruimen spreekt Nicole Bjorn streng toe. Het lijkt vandaag geen beste dag te worden voor de organisator van de markt. Hij heeft namelijk heel wat kritiek gehad.

Terwijl Bjorn en Nicole bezig zijn met het schoonmaken van de bijkeuken zegt Bjorn er zijn zoveel mensen van buiten die medelijden met me hebben. Nicole heeft echter minder medelijden en geeft hem dan ook een direct antwoord terug. Bjorn, serieus, je wilt niet weten hoeveel gezeik er over van alles en nog wat is hier. Je bent echt niet de enige, volgende week is een ander weer aan de beurt. Het enige waar je om moet denken, denk maar eens aan welke mensen je op shit aanspreken. Maar steekt hem toch nog een hart onder de riem. Als iemand zich bekommert over anderen en meegaand is, dan ben jij het. Gabriëlle hoort ervan en geeft hem enigszins ook een compliment. Je kunt nog zo goed een evenement organiseren, als mensen niet meewerken dan houdt het op.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *