Krijgt Bjorn straks de volle laag?

Krijgt Bjorn straks de volle laag?

De organisatie verliep niet naar behoren, verschillende standhouders klagen maar ook de bewoners klagen erop los. Krijgt Bjorn vanavond de volle laag?

Ivan sprak Bjorn eerder al aan,  de verwachtingen die ik van mensen heb, daar word ik in teleurgesteld. Maar ik speel er wel op in. De dingen die ik doe, die doe ik zelf goed. Daar heb ik andere mensen niet voor nodig. Die gebruik ik puur op de kwaliteiten waar ze wél goed in zijn. En aan wie ik wel, en aan wie ik niet wat heb. Bjorn vindt de kritiek niet terecht, hij is niet de enige die schuldig is. Zo moesten er vanmorgen kraampjes verplaatst worden door Gio die niet in een kraampje het pittenspel wilde verkopen. Daardoor moest er stroom omgelegd worden en ontstonden er problemen mee. Ik zal blij zijn als dit over is gaat Ivan verder. Ik ook antwoordt Bjorn met dit hele k*t Utopia!

Wat later spreekt Bjorn met een aantal gasten en standhouders. Hij vertelt dat hij de volle laag krijgt en er niet verantwoordelijk voor is. In ieder geval niet op alle punten. In zijn ogen is hij altijd de sjaak, wat hij ook doet. Het is jaloezie en afgunst, dat is hier de bovenste plank en ik ben er wel een beetje klaar mee. Dit is wel de druppel in de emmer en als deze overstroomt ben ik weg. Een bezoekster vind het niet leuk voor Bjorn, je hebt zo je best gedaan voegt ze eraan toe. Ach vanavond ben ik de sjaak en daarna ga ik lekker slapen. Maar opgeven zit niet in mijn aard als het neer komt op de organisatie van de markt.

Ook Ivan moet zijn gal kwijt en bespreekt zijn frustraties met Gabriëlle maar ook met Mark. Ivan zegt tegen Gabriëlle dat hij het liefst een stand in elkaar trapt. Zo boos ben ik over hoe het gaat. Volgens Gabriëlle hebben er meerdere niet hun ding gedaan die ze zouden doen. Gaby Gio en Bas bijvoorbeeld. Wat later staat Ivan bij Mark en daar gaat de klaagzang nog even door. Mark is ook niet blij met hoe de organisatie verlopen is. Maar of het nou verstandig is om dat vanavond nog in een centraal te bespreken betwijfeld hij. Wellicht kunnen we het vanavond beter positief afsluiten zodat we positief de lockdown in gaan. En het daarna eens goed te bespreken. We houden het in de gaten voor je!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. lena at 23:37

  Ik moet het dit keer ook voor bjorn opnemen. Hij doet inderdaad zijn best, maar op de 1 of andere manier moet iedereen hem telkens hebben . Hoop dat de rest dat ooit inziet. Want hij is 1 van de normaalste daar en doet echt zijn best. Laat je niet gek maken bjorn.

 2. Wil at 21:21

  Arme bjorn, hij doet zo zn best, bijna iedereen geef hem een schop, er zijn er vele die een schop onder de kont verdienen ,maar Bjorn niet !!!!!!!!!!
  En Ivan moet zn grote mond houden ,bah. Ga er maar uit en buiten utopia de tiran gaan spelen

 3. anna at 19:24

  Ivan word steeds lastiger en zit vol agressie nu had hij de deur of een stal?in willen trappen hij moert er maar vlug uit getrapt worden ….het word vervelend.En Bjorn je doet je best en stoor je niet aan die lijpo die kan zelfs niet met zichzelf leven.Hij stoort zich aan alle ”fouten”die hij in zich heeft

 4. harry at 18:25

  iedere keer weer is het bjorn die de schuld krijgt , terwijl het voor mij er zo uit ziet dat, het een van de normaalste is van allemaal. zet hem op bjorn . niet veel mis met jou!!!! ze bekijken het maar. je kan niet meer als je best doen… en dat heb je gedaan.

 5. MarieJoan at 18:05

  Ik hoop dat Ivan nog eens iemand tegenover zich krijgt, die zich niet laat intimideren.
  Bah naar, narcistisch mannetje.
  Weet het altijd beter,te dominant.
  Bjorn heeft echt wel zijn best gedaan.

  • Therese at 19:53

   Ik wil jullie Anna ,Harry en MarieJoan bedanken dat jullie het ook op nemen voor Bjorn en de reacties wat jullie op Ivan en de rest hebben is TERECHT . Dit is hoop ik voor Bjorn een hart onder de riem die jongen kan echt nooit iets goed doen bij de groep. Hij wil al vanaf het begin toch ook al zo graag een kunst gras veldje maar alles kan alleen denk ik omdat het voor Bjorn zijn droom is krijgt het maar niet ,ze willen gewoon niet zien dat hij de hele dag werkt want achter een laptop zitten en alles regelen is heel veel werk.
   BEDANKT VOOR JULLIE FIJNE EN MOOIE REACTIES . En dat zeg ik niet snel meestal heb ik commentaar op iemand die reacties geeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *