De korte ondernemersvergadering van 30 mei

De korte ondernemersvergadering van 30 mei

De ondernemers zijn vandaag weer bij elkaar gekomen om kort te vergaderen. Hier lees je alle belangrijkste besproken punten terug.

Billy is er niet bij, de rest van de ondernemers is er wel bij en ook Demi en Jacco sluiten aan. Bas, Cemal en René zijn ook niet bij de ondernemersvergadering die meer lijkt op een centraal. Jessie en René bespreken kort even de financiën terwijl Beau notuleert. Vervolgens gaat Chipp verder met de merchandise. Hij vertelt dat hij samen met Billy een nieuw shirt op de markt gaat brengen. Ook Jessie is bezig met een nieuwe collectie. Ook de evenementen worden besproken. Al gauw komt de Utopia markt van aankomende zondag ter sprake en vertelt Kevin dat het vandaag marktdag is. Hij leest de taakverdeling op en na een kort maar efficiënt overleg gaat de groep uit elkaar om aan de slag te gaan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 52    Gemiddelde: 1.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *