Cemal heeft spijt en biedt zijn excuses bij Karin aan

Cemal heeft spijt en biedt zijn excuses bij Karin aan

Afgelopen avond hadden Karin en Cemal in een flinke ruzie over verdwenen drank waarbij beiden lelijke dingen tegen elkaar hebben gezegd. Cemal ziet door Romy in dat zijn reactie tegenover Karin te ver ging en hij heeft spijt. Heb je even Karin vraagt Cemal als hij de loods binnenstapt. Als hij samen met Karin buiten staat vertelt hij dat hij spijt heeft van gisteren. Ik had niet zo tegen je tekeer mogen gaan benadrukt hij. Karin laat weten dat hij te ver is gegaan en de twee geven aan dat ze gisteren allebei een rotdag hadden en dit op elkaar hebben afgereageerd. Maar nogmaals, het spijt me echt heel erg zegt Cemal. Nadat de twee nog kort verder bespreken waarom ze bepaalde dingen hebben gezegd geven ze elkaar een dikke knuffel en is alles weer goed.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 62    Gemiddelde: 1.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *