Billy en Karin vinden steun bij elkaar in deze moeilijke periode

Billy en Karin vinden steun bij elkaar in deze moeilijke periode

Karin en Billy hebben allebei een moeilijk maandag achter de rug. Billy heeft nog steeds veel verdriet van haar relatiebreuk met Jessie en kan ook niet meer met hem door één deur. Karin zat ook niet lekker in haar vel en dit eindigde afgelopen avond in een grote ruzie met Cemal.  Als de twee elkaar buiten tegen komen bespreken ze al snel de situatie.

Karin is nog steeds gefrustreerd over het wijnmysterie. Ze vindt het vervelend dat zij wordt aangekeken als er een fles wijn mist terwijl ze hier niks mee te maken heeft. En dat Cemal haar dan verbiedt om nog wijn te kopen vindt ze al helemaal niet kunnen. Als er iemand eerlijk is ben ik het wel benadrukt Karin. Billy knikt en laat weten dat ze haar op haar woord geloofd. De twee zijn het erover eens dat het ernstig is dat er weer wijn mist. Wel is Karin blij dat Cemal zijn excuses heeft aangeboden. Vervolgens geeft Billy haar mede bewoner nog wat advies. Ik heb me de afgelopen maand veel te druk gemaakt. Maar uiteindelijk komt iedereen hier voor zichzelf legt ze uit. Het enige wat je kan doen is handelen zoals jij graag wil zijn gaat zee verder. En probeer je niet te laten beïnvloeden door alles wat hier gebeurt benadrukt ze. De twee kletsen nog even door en komen tot de conclusie dat de groep waarmee ze wonen veel jonge mensen bevat waardoor ze soms in lastige situaties komen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 59    Gemiddelde: 1.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Anna at 13:46

    Billy hup er uit .en Romy hup er uit .en Jessie hup er uit en bas ook snel er uit
    SBS zou leuk zijn op de bank vanaf nou 2 bewoners naar huis . Wat vinden jullie er van .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *