Jessie ondervraagt Fay over Chipp

Jessie ondervraagt Fay over Chipp

Gisteren hebben Jessie en Chipp de vervolg date met Fay geëvalueerd. Als Jessie vandaag Fay tegenkomt besluit hij ook met haar te praten. Want hoe denkt zij er precies over?

Nieuwsgierig vraagt Jessie aan Fay of ze denkt dat er nog een vervolgdate komt. Maar Fay laat weten daar geen idee over te hebben. We gaan het meemaken voegt ze eraan toe. Er is nog geen derde date gepland. Jessie besluit nog even door te vragen en vraagt waar hij eigenlijk het antwoord al op weet, aangezien hij het gisteren met Chipp heeft besproken. Is het aan hem nu om wat leuks te regelen, of ligt de bal bij jou? Fay antwoordt dat de bal in het midden ligt en het nu niet perse haar beurt is om initiatief te nemen. Het zou zonde zijn als daar miscommunicatie over is, stel dat hij denkt dat de bal bij jou is reageert hij wat geheimzinnig. Toch lijkt Fay ervan overtuigd dat Chipp dit niet denkt maar de lichte twijfel begint duidelijk toe te slaan. Jessie laat er verder niets meer over los en loopt weer weg uit de keuken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 54    Gemiddelde: 1.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *