Chipp en Jessie evalueren de date met Fay

Chipp en Jessie evalueren de date met Fay

Gisteren hadden Fay en Chipp hun tweede date. Het duurde even maar Chipp had er uiteindelijk een super romantische date van gemaakt. Jessie is erg benieuwd hoe het gegaan is en ging kort het gesprek aan met zijn mede bewoner. Chipp laat Jessie weten dat de date goed ging. Maar dit antwoord is niet genoeg voor Jessie en hij blijft door vragen. Is er niets gebeurd voor de rest gaat hij nieuwsgierig verder.  Chipp vertelt dat hij alleen een kus op de mond heeft gegeven. Aangezien Fay er niet echt op in is gegaan, vindt Chipp dat het vanaf nu maar vanaf haar kant moet komen. De bal ligt nu bij haar antwoordt Jessie begripvol. Verder zijn de bewoners nu aan het vergaderen over een nieuwe structuur waar we uiteraard op terug gaan komen. Hou de site dus in de gaten!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 65    Gemiddelde: 1.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *