Cemal krijgt commentaar over zijn inzet rondom de ramadan

Cemal krijgt commentaar over zijn inzet rondom de ramadan

Cemal doet aan de ramadan mee. Vandaag heeft hij krijgt verontrustend mailtje gekregen rondom zijn inzet voor de Ramadan.

Cemal je hebt een mailtje roept Jessie naar zijn mede bewoner. En verteld hem dat hij een mailtje heeft gehad waarin verteld wordt dat hij niet echt meedoet aan de Ramadan. Hoezo niet vraagt Cemal zich af. Jessie leest vervolgens het mailtje voor. “Naast de vaste tijden waarop je eet moet je ook vijf keer per dag bidden en mag je geen gemeenschap hebben met je partner”. Jessie kijkt Cemal indringend aan. Het blijft even stil omdat Cemal een mail zoals deze niet had zien aankomen. Ik heb geen seks gehad Jessie. Echt niet benadrukt hij.

Jacco die het ook opvangt denkt te weten wat er bedoeld wordt met de mail. Je mag ook geen kusjes geven. Dat is ook gemeenschap legt hij uit. Cemal moet wel bekennen dat hij Romy gewoon kusjes geeft. En is enorm nieuwsgierig wie hem deze mail heeft gestuurd. Ik vind het best wel een heftige mail. Ik ga zo direct antwoorden gaat hij verder. Jessie vraagt zich vervolgens af of Cemal ook wel vijf keer per dag aan het bidden is. Maar Cemal geeft ook direct aan dat hij niet gelovig is en dat dus ook niet doet. Maar dat hij wel keihard zijn best doet om zich aan het eetpatroon te houden. Jessie en Billy kunnen er wel om lachen. Hij doet zo zijn best maar hij is nu dus voor niks honger aan het hebben heel de dag grapt Jessie. Romy, Bas en Cemal vinden het minder grappig. Het is toch belachelijk merkt Bas op. En wil het nummer vragen van de persoon die gemaild heeft om hem aan te spreken op het commentaar. Hoe kun je nou commentaar hebben voor het feit dat Cemal zich inzet voor de Ramadan? Ook vindt Bas dat Cemal het in mag vullen naar hoe hij het zou willen doen. Zelfs al heb je seks. Ook is het volgens hem niet normaal om te bidden tot een god waarin je niet geloofd. Zal het Bas lukken deze persoon te bereiken? Wat vindt jij van dit commentaar?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 75    Gemiddelde: 1.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. yasmine at 16:07

    Hij doet zijn best dus . Voor de rest moeten ze zich met hun eigen zaken bemoeien. Vorig jaar deden ze ook meevasten en niet bidden behalve ivan. Het gaat om het gebaar. Hij is geen moslim

  2. Druif at 12:01

    Ook drinken van gewoon water is verboden .
    Ach cemal gewoon je eigen goed gevoel aan ramadan geven . Zolang jij er blij mee bent is het goed hoor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *