Cemal en Romy gaan aan de Ramadan meedoen

Cemal en Romy gaan aan de Ramadan meedoen

Na een lang centraal op deze nieuwe dag waar je hier meer over kunt lezen, sluit Cemal af met een mededeling.

Het is vandaag 25 mei en over twee dagen start ik met de ramadan vertelt hij aan de groep. Dit houdt in dat hij tussen zonsondergang en zonsopgang pas mag eten en drinken. De rest van de dag zal hij aan het vasten zijn. Cemal mist ook de diepgang in Utopia. Er is volgens hem veel gebeurd de afgelopen tijd maar dit is niet de diepgang die ik zoek benadrukt hij. In eerste instantie sloeg ik het ramadan idee af van Bas, maar na wat nadenken vind ik het toch wel erg mooi om dit te ervaren. Ook om eens mee te maken hoe mijn Turkse familie dit altijd doet legt hij verder uit. Romy heeft besloten om Cemal hierin te steunen en zal ook meedoen aan de ramadan. Het wordt dus een maand lang zonder roken, alcohol en seks voor de twee. Maar zullen zij dit ook volhouden?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 31    Gemiddelde: 1.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. yasmine at 14:30

    Romy houdt het een dag vol. Cemal een week. Dan houdrn ze het voor gezien. Warm en niet eten gaat nog, maar ook niet drinken en roken. Houden ze niet vol.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *