Talpa is op zoek naar iemand die leuke verhaaltjes verzint voor Utopia

Talpa is op zoek naar iemand die leuke verhaaltjes verzint voor Utopia

Utopia, een veel besproken programma. Het realityprogramma lijkt de laatste tijd meer op een soap. Het lijkt af en toe net GTST. Na wat research en tips kwamen we bij een interessante vacature uit van Talpa bv. Het bedrijf achter Utopia. Zij zijn namelijk al enige tijd op zoek naar een “logger”. Deze persoon ondersteunt een bokredacteur en uiteraard de regie. Maar dan komt het meest interessante stukje uit de vacature: “Het ondersteunen van de bokredacteur bij het zoeken naar leuke verhaallijnen”. Kortom de (eerdere) vermoedens worden alleen maar meer bevestigd. Overigens zijn ze per direct op zoek, dus mocht je een opleiding journalistiek afgerond hebben en graag voor een reality of soap (zoals ze zelf omschrijven) werken, kun je altijd een mailtje sturen. Je moet dan natuurlijk wel goed zijn in het verzinnen van verhaaltjes 🙂 Wellicht worden de kijkcijfers dan een stuk beter?

Vacature logger bij Utopia (klik op afbeelding voor vergroting)

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 37    Gemiddelde: 1.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Else at 11:25

    En zo is er heel veel verzonnen door de redactie. En worden ook de personen die ze toelaten daarop gescreend. Alles met het oog op de kijkcijfers. Het mag niet ”te saai” worden.
    Maar je ziet dus ook met hoe het gaat, welke kant zij ”interessant” vinden om uit te zenden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *