Oud Utopia bewoner Isabella timmert nog steeds aan de weg als zangeres

Oud Utopia bewoner Isabella timmert nog steeds aan de weg als zangeres

Wat nieuws van buiten de poorten van Utopia. Zo beginnen we met oud Utopia bewoner Isabella. Toen ze in Utopia zat begon ze haar muziek carrière en in de buitenwereld zet ze zich daar nog steeds voor in. Binnenkort staat ze weer op te treden tijdens een evenement. Wat ze overigens regelmatig doet als we haar Facebook page mogen geloven. Verder laat Ruud weten dat hij en Ivan nog altijd goede vrienden zijn. En heeft hij een eerdere post over dierenleed maar verwijderd. Do laat vol trots weten dat haar hondje overal slaapt en de kleding van Ramona verkoopt goed. Nadat ze wat kleding aangeboden had was dit al na een half uur uitverkocht! Gert-Jan zoekt nog personeel, iemand met ADHD is zelfs een pluspunt, zijn bedrijf lijkt dus goed te lopen. En Victoria is haar kennis aan het verbreden voor de toekomstplannen die ze heeft. Je bent weer helemaal op de hoogte en komen snel weer terug met meer nieuws!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 77    Gemiddelde: 2.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *