Wil jij daten met Billy?

Wil jij daten met Billy?

Billy had gisteren een gesprek met een seksuoloog. Daarin werd duidelijk dat Billy graag een experiment aan wil gaan. Billy is door dat gesprek erachter gekomen dat ze in haar verleden op zoek is gegaan naar relaties die haar zekerheid gaven voor de toekomst. Maar nu wil ze het helemaal anders benaderen. En kijken naar wie ze is, wat ze wil, wat ze niet wil en wat ze denkt te willen en nodig te hebben. Maar natuurlijk ook wat ze vooral niet nodig heeft. En daarvoor heeft ze mannen nodig. De dates zullen uitvoerig besproken en geanalyseerd worden met twee deskundigen namelijk huis- Psycholoog Bas Veldhoven en seksuoloog Nienke Nyman. Uiteindelijk hoopt Billy dus een echte man te vinden die helemaal bij haar past. Heb je interesse? Mail dat inclusief foto dan naar inwoners@talpa.tv

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 34    Gemiddelde: 1.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 9 reacties op dit artikel
  1. Else at 11:18

    Nog meer drama, bahbah! Weer voeding voor de zieke Billy (en Romy en de tweeling, die het allemaal wel interessant vinden om haar aan te horen, en zich volwassen voelen om haar met haar problemen te horen en zgn. te helpen) )en dat allemaal op tv, daar ga je spontaan door braken…

  2. maria at 09:18

    hoop dat ze iemand vindt die haar nog nooit gezien heeft of over gehoort..want een vrouw met twee gezichten is moeilijk te plaatsen.dus mannen weet wat je date en vooral niet doen om op tv te komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *