Billy krijgt bezoek van een seksuoloog

Billy krijgt bezoek van een seksuoloog

Billy heeft eerder aangegeven dat ze zich wil verdiepen in seksuologie. En zojuist heeft ze bezoek gehad van een seksuoloog.

De twee nemen plaats in de keuken en Billy legt de seksuoloog uit waarom ze zich in dit onderwerp wil verdiepen. Ze legt uit dat ze structureel dezelfde fouten maakt als het gaat om de liefde en ze wil weten wat ze precies fout doet. Hierbij wil ze vooral focussen op relationeel en seksueel gebied. Om hierachter te komen wil ze zichzelf analyseren en hierbij heeft ze hulp nodig. De twee praten verder over Billy en haar relatiebreuk met Jessie. Ook legt Billy uit dat ze een experiment wil beginnen namelijk daten met Billy. Ze is van plan om mannen uit te nodigen om op een date met haar te gaan in Utopia. Deze dates zal ze uiteindelijk willen analyseren met de seksuoloog. Momenteel zijn de twee nog altijd in gesprek. Waar vooral gesproken wordt over hoe Billy in elkaar zit op allerlei gebieden. Laten we hopen voor Billy dat ze snel over haar liefdesverdriet heen is. Wie weet vindt ze wel een leuke date?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 31    Gemiddelde: 1.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. ikkem at 11:59

    Wie heeft seksuoloog uitgenodigd, en wie betaalt de rekening?
    Wat heeft Utopialand aan een seksuoloog en met een seksuoloog te maken? 🙄
    Baahhh, word je er echt misselijk van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *