Jacco en Karin denken dat Billy veel stemmen gaat krijgen

Jacco en Karin denken dat Billy veel stemmen gaat krijgen

Tijd voor een gesprek over de stemronde. Zo hebben Jacco en Karin een gesprek over mede bewoner Billy. De twee denken namelijk dat Billy redelijk wat stemmen kan verwachten. Ook zijn ze een beetje klaar met haar extreem wisselende gedragingen.

Jacco merkt op dat de ups en downs van Billy nu op beginnen te vallen. Zo was Billy volgens Jacco gisteren erg verdrietig en vandaag lijkt er niets meer aan de hand. Ze is blij met het gesprek met de seksuoloog en ze lacht alleen maar. Ik vind het raar dat ze ineens zo blij kan zijn voegt hij eraan toe. Volgens mij doet ze het alleen maar om Jessie een hak te zetten. Karin snapt wel wat Jacco bedoeld. Maar volgens haar heeft Billy het waarschijnlijk niet eens door of er niets aan kan doen. Ze moet op dat vlak nog erg groeien voegt ze eraan toe. De twee zijn het er wel over eens dat Billy ze die gedragingen zat zijn en dat ze daardoor misschien redelijk wat stemmen zal krijgen bij de volgende stemronde. Denk jij dat de twee gelijk hebben?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 34    Gemiddelde: 4.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. Ria at 09:25

  Alsl je naar de TV uitzending kijkt begrijp je niet dat ze erzo lang in blijft zitten wat een verchrikkelijk figuur..Ze zouden met deze stemmingsronde er wel 4 of 5 naar huis kunnen stiren.

 2. anneke at 22:57

  Billy kan een raar persoon zijn , maar Jessie die drukt geld achter over.
  Hoop echt dat er mensen zijn die zeggen tegen Jesssie ik ga op je stemmen echt aan hun woord houden

 3. Ivonne at 15:35

  Reken maar! Ik hoop dat zij er echt uit gaat.
  Hoe kómt ze op het idee dat Jessie maar naar huis moet gaan omdat zij er niet mee om kan gaan dat hij misschien weer verliefd is?
  Volgens mij heeft Billy het borderline syndroom.
  Jantje lacht jantje huilt. En de rest wat daar natuurlijk bij hoort.
  Zij geloofd ook heilig in haar eigen leugens.

 4. joke at 14:23

  ja zekers hebben ze gelijk wordt een keertje tijd dat de bewoners echt zien hoe ze in elkaar zit heel gemmen toneelspeelster eruit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *