Gaat de minimalisten groep in Utopia verdwijnen?

Gaat de minimalisten groep in Utopia verdwijnen?

Een nieuwe structuur in Utopia wordt de laatste tijd veel besproken. Niet alleen Jeroen en René verlangen hier naar maar steeds meer bewoners beginnen in te zien dat de huidige verdeelsleutel niet meer werkt.

Buiten praten Romy, Cemal, René, Karin en Jessie over nieuwe mogelijkheden. Zo oppert René het idee van een structuur waar iedereen een ondernemer is en geen zakgeld meer krijgt. Maar Romy krijgt al rillingen bij alleen het idee. Ze vindt ondernemen leuk laat ze weten. Maar het lukt mij niet altijd om veel winst te maken voegt ze eraan toe. Daarnaast is niet iedereen in Utopia om te ondernemen benadrukt ze. Jessie ziet het idee van René wel zitten. En denkt  dat zo’n structuur juist samenwerkingen zal stimuleren. De bewoners kunnen in elkaar investeren en zo meer gemotiveerd worden om geld te verdienen laat hij weten. Hoeveel minimalisten hebben we nou eigenlijk vraagt René zich vervolgens hardop af. Eigenlijk zijn Bas en ik de enige die geen actief verkoopproduct hebben lopen. Dus zijn we eigenlijk nog wel minimalisten? Hij gaat verder met zijn verhaal en merkt op dat hij er geen problemen mee heeft om over te stappen naar de ondernemers.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 29    Gemiddelde: 1.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *